Αεροψεκασμοί μέσα στο κατακαλόκαιρο. Πρέβεζα 26-6-2014

Admin | Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 | 7:40 μ.μ. | 5 σχόλια

Οι αεροψεκασμοί δεν γίνονται το καλοκαίρι. Αυτή την εικόνα είχαμε τουλάχιστον μέχρι πέρυσι. Απ ότι φαίνεται αλλάζουν τα δεδομένα όπως και ο καιρός άλλωστε.

Αεροψεκασμοί στο κατακαλόκαιρο, στα τέλη Ιουνίου!











Πρέβεζα 26-6-2014




 


Category: ,

5 σχόλια:

  1. Εντάξει, είναι σε ένα βαθμό και θέμα τύχης πιστεύω. Πρέπει πλέον να σταθείς εξαιρετικά τυχερός ώστε να μη συμπεριλάβεις chemtrails / τεχνητά νέφη στα πλάνα σου --οι πιθανότητες είναι εις βάρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως από χθες μετράμε τους πρώτους εμπρησμούς από τα ψυχοπαθή μπουμπούκια του George Soros και τους «γκριζόλυκους» κεμαλοναζί του Devlet Bahçeli.


    Στις κοινές αλβανοτουρκικές επιχειρήσεις συνδράμουν τόσο τα ΝΑΤΟϊκά ψεκαστικά αεροσκάφη όσο και οι αλλοδαποί ισλαμιστές της al-CIAda, ορισμένοι εξ' αυτών προέρχονται από την al-Nusra και τον ISIS/ISIL.


    Το φετινό καλοκαίρι ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα θερμό μιας και η τρόικα, κατ' εντολή του ίδιου του Soros, φρόντισε να ξεγυμνώσει τελείως την Πυροσβεστική Υπηρεσία πετσοκόβοντας τα κονδύλια για τη δασοπυρόσβεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τρελλό γλέντι στην Αττική...έχει και τους περισσότερους μελλοθάνατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κακό βασικά ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, μέσα στη δεκαετία του '90 -αν δεν απατώμαι- που οι σχετικές αρμοδιότητες μεταβιβάστηκαν από τα δασαρχεία στο πυροσβεστικό σώμα. Δυστυχώς ένα ακόμα παράδειγμα όπου το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης κάθε άλλο παρά τα αναμενόμενα οφέλη απέδωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που λες είναι πολύ σωστό.

    Δυστυχώς ούτε η δασική υπηρεσία δεν μπόρεσε ν' αναχαιτίσει τη καταστροφική επέλαση αυτών των χρυσοπληρωμένων από τον Kissinger στυγνών δολοφόνων.

    Η μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων από τις κυβερνήσεις-μαριονέτα της δρακονιανής αδελφότητας απλώς επιτάχυνε με δραματικούς ρυθμούς τη ροή των γεγονότων.

    Στο χέρι της τρόικα ήταν να δωθεί η χαριστική βολή στη δασοπυρόσβεση όπως κι έγινε.

    Σου θυμίζω τον κυνισμό με τον οποίο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΝΤ περιέγραψε τη τακτική των θερινών εμπρησμών που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα από τη CIA εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.

    Αφού έκρινε τους θερινούς εμπρησμούς ανεπαρκείς λόγω της τρέχουσας συγκυρίας ως προς την αποτελεσματικότητά τους το ΔΝΤ προτείνει τη ταυτόχρονη χρήση του HAARP και των χημικών αεροψεκασμών για τη περαιτέρω διευκόλυνση των αλλοδαπών εμπρηστών στη μακάβρια αποστολή τους.

    Επί της ουσίας το Ταμείο ζητά τη συνδρομή του ΝΑΤΟ στο πλιάτσικο που επιδιώκει ο Soros από κοινού με τους Brzeziński, Kissinger και Spangler για τον έλεγχο του ορυκτού πλούτου της Αν. Μεσογείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...