Δείτε τα «παιχνίδια» στον ουρανό.. και το αποτέλεσμα...

Admin | Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 | 1:25 μ.μ. | 3 σχόλια

Παρακολουθείστε τι συμβαίνει κατά το Haarping...
Και μετά καταιγίδα...

Αναγνώστης




Τρίπολη 20-5-2014




















Category: ,

3 σχόλια:

  1. Το αμερικανικό Department of Defense έλαβε τελικά την απόφαση να ξηλώσει τις εγκαταστάσεις του HAARP λίγο πριν από τα τέλη του έτους χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει το τέλος των βασάνων μας αφού οι σαυρήτες αφήνουν ξεκάθαρα να εννοηθεί πως ο ακήρυχτος καιρικός και τεκτονικός πόλεμος που έχουν εξαπολύσει από το 1993 θα συνεχιστεί με άλλα, πιο αποτελεσματικά μέσα.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις της γερουσιαστή Lisa Murkowski ο David Walker, αναπληρωτής γραμματέας της US Air Force για την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μηχανική, είπε ότι αυτό «δεν είναι μια περιοχή που έχει ανάγκη στο μέλλον» και δεν θα ήταν μια καλή χρήση της Πολεμικής Αεροπορίας στα ερευνητικά κονδύλια για να κρατήσει το HAARP. «Προχωράμε με άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, για την οποία το HAARP είχε πραγματικά σχεδιαστεί για να κάνει», δήλωσε. «Για την έγχυση ενέργειας στην ιονόσφαιρα και για να είναι σε θέση να ελέγξει πραγματικά».

    Υπενθυμίζεται ότι η US Air Force έδωσε επίσημη ειδοποίηση προς το Κογκρέσο ότι σκοπεύει να διακόψει την εκτέλεση της δαπάνης των 300 εκατομμύριων δολαρίων High Frequency Active Auroral Research Program στην Gakona αυτό το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού έχεις τόσο πολύ πάθος με τα σύννεφα γιατί δεν πας να μελετήσεις μετεωρολογία. Θα σου λύσει πολλές απορρίες και μυστήρια οσον αφορά τ' απολύτως φυσιολογικά νέφη που ποστάρεις στο μπλόγκ σου. Γνωρίζω ότι δεν μπορώ να σε πείσω ότι αυτά που δείχνεις δεν αποδυκνείουν τίποτ' αλλο εκτός από την άγνοιά σου σε θέματα μετερεωλογίας και φυσικής της ατμόσφαιρας.

    Η λογική ακολουθία της έρευνας είναι ν'αποκλείσουμε πρώτον όλες τις φυσιολογικές εξηγήσεις πριν προβούμε σε θεωρήσεις η οποίες υπερβαίνουν την αποδεκτή πραγματικότιτα. Αντίθετα επανειλημένως πέφτεις θύμα λογικής πλάνης, δηλαδή μας λες ότι αυτά τα σύννεφα είναι περίεργα (ενώ δεν είναι) άρα αποδυκνείουν την παγκόσμια συνομωσία που συνεχώς προβάλεις. Ακόμα κι αν ήταν περίεργα τα σύννεφα ή τα φαινόμενα που παρουσιάζεις για να χρησιμοποιηθούν ως τεκμήρια για τη θεωρία σου θα πρέπει να τεκμηριώσεις τον μηχανισμό με τον οποίο συνδέονται. Με απλά λόγια να μας εξηγήσεις πως το HAARP θα μπορούσε να προκαλέσει αυτούς τους υποτιθέμενα περίεργους (αλλά κατά τα άλλα κατεγραμμένους από τις αρχές του 20ου αιώνα) νεφικούς σχηματισμούς όπως τα Altocumulus που δείχνουν οι φωτογραφίες σου. Δυστυχώς για σένα οι φυσικοί έχουν αποδείξει, καταγράψει και μπορούν να προβλέπουν τέτοιους σχηματισμούς νεφών. Το μόνο που σου μένει είναι να τεκμηριώσεις με τη θεωρία σου τα ίδια που λένε οι επιστήμονες αλλά με διαφορετικό πηγαίο μηχανισμό και να επιτρέψεις σε ανεξάρτητους ερευνητές να επιβεβαιώσουν τα ευρύματά σου κάνοντας επίσης προβλέψεις. Μόνο έτσι θα σε πάρει κάποιος στα σοβαρά... μέχρι τότε καλό διάβασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαφνικά άρχισαν να επισκέπτονται το μπλογκ μας πολλοί "μετεωρολόγοι". Ίσως να γίναμε αρκετά ενοχλητικοί και ξεκίνησε η "γνωστή" προσπάθεια. Προφανώς δεν έχετε καταλάβει το ότι δε στεκόμαστε στην παρουσία αυτών των νεφών αλλά στο τι τα προκαλεί. Όσο για τις εξηγήσεις που ζητάτε υπάρχει σχετική ετικέτα HAARP στο ιστολόγιό μας με πολλά άρθρα αλλά και βίντεο (που συνέχεια αποκλείεται η πρόσβασή τους για κάποιον λόγο, κυρίως "λόγω πνευματικών δικαιωμάτων"). Ευχόμαστε με τη σειρά μας καλή μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...