Άλλο ένα δείγμα του ουρανού των τελευταίων ημερών...

Admin | Σάββατο 17 Μαΐου 2014 | 4:34 μ.μ. | 4 σχόλια

Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να θεωρεί όλη την κατάσταση και την εικόνα φυσιολογική...  
Μην ξεχνάμε ότι σε 15 μέρες μπαίνουμε επίσημα στο καλοκαίρι και μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε ακόμα και χιόνια!
Όλοι μεταξύ τους συζητούν ότι ο καιρός τρελάθηκε... και μένουν εκεί... το πως "τρελάθηκε" πόσους άραγε προβληματίζει; 
Κανείς δεν τρελαίνεται μόνος του... πάντα υπάρχει μια αιτία....










Category:

4 σχόλια:

  1. Φαίνεται πως το αίτημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς το US Department of Defense και την NSA για επιμύκηνση των ΝΑΤΟϊκών αεροψεκασμών καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου αντί του 9μηνου που ίσχυε μέχρι πρότινος έπιασε τόπο.

    Το επίμαχο non paper που διέρρευσε στο Internet μέσω Wikileaks και το οποίο αναρτήθηκε στον ιστότοπο Greek Sceptic αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον του ανηψιού του George Soros για την προχειρότητα με την οποία χειρίστηκε το φιάσκο με τον ενεργοποιημένο ψεκαστήρα του ΝΑΤΟϊκού chemdrone το βίντεο του οποίου έκανε τον γύρο του διαδικτύου στρέφοντας παράλληλα τα πυρά του κατά του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου για τις συνεχείς παρεμβάσεις του στη Βουλή στο θέμα των ψεκασμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 17/05/14 το πρωι που ξυπνησα 06.50πμ πανω απο τον θαλλασιο χωρο του ξυλοκαστρου 3 βρωμερα ψεκαστικα περασαν παραλληλα το ενα απο το αλλο και ψεκασαν ακριβως στην ανατολη του ηλιου,,επισεις σποραδικα περναγαν και κατα την διαρκεια της ημερας και ψεκαζαν μονο πανω και μεσα απο τα συννεφα που ειχαν μαζευτη,,ενας παρατηρητικος λιγο δεν βλεπει οτι υπαρχει και σχεδιο αρκετες φορες να τους κρυβουν απο την κοινη θεα με υπουλα μεσα,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΦΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα ο ουρανός έγινε κατάμαυρος από τη βρώμα που άφησαν από νωρίς το πρωί τα χημικά του ΝΑΤΟ.

    Το chembow που παρατηρήθηκε καθ' όλη τη διάρκεια της Κυριακής που μας πέρασε πάνω από τον αττικό ουρανό είναι προάγγελος ενός τεράστιου σεισμού συνοδευόμενου από τσουνάμι 10 μέτρων. Με άλλα λόγια οι σαυρήτες επέλεξαν τη συγκεκριμένη μέρα για να μας εκφοβίσουν!



    Οι απειλές του ΔΝΤ και της JP Morgan για σεισμό 10 ρίχτερ σε περίπτωση που ο κόσμος γυρίσει τη πλάτη στους Quislings του Μνημονίου δεν έπεσαν ως κεραυνός εν αιθρία, τα ψυχοπαθή ερπετά της Νέας Τάξης τρέμουν για το αποτέλεσμα της τριπλής κάλπης το οποίο εκτός απροόπτου θα αναδείξει μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα σπάσει τα αιώνια δεσμά της δρακονιανής αδελφότητας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...