Καλή βδομάδα σημαίνει... πάμε παρεΐτσα για ψεκασμούς!

Admin | Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 | 4:56 μ.μ. | 7 σχόλια

Λύσσαξαν από το πρωί και πάλι στη Θεσσαλονίκη.
Ο συνήθης πια σχηματισμός των δύο αεροσκαφών μαζί κι ένα τρίτο περνούσε κάθετα.
Σε πολύ λίγη ώρα ο ουρανός έγινε πάλι άσπρος και θολός με σταθερό τοπίο τα άσπρα “φουσκωμένα “ σύννεφα λες και χαζεύεις τοπίο στις Άλπεις!

Αμ θα μου ήταν εύκολο θα έβρισκα ένα μεγάλο χώρο και με κάποια αντικείμενα θα τους έγραφα ένα τεράστιο μνμ όταν περνούν να το βλέπουν, όπως πχ “f.... y...”.

Τόσο αγανακτισμένη είμαι να τους βλέπω να αλωνίζουν πάνω από τους ουρανούς μας!!!!

Αναγνώστρια

Θεσσαλονίκη 19-5-2014










Category: ,

7 σχόλια:

  1. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μου φαίνεται ότι η φάση του... εντατικού ψεκάσματος έχει μετακυληθεί --από Πέμπτη έως Κυριακή τη γύρισαν σε Κυριακή έως Τετάρτη. Η κατάσταση και σήμερα στη κεντρική Πελοπόννησο ίδια με τη χθεσινή, με τη διαφορά βέβαια ότι σήμερα εδώ το σκηνικό από νωρίς το πρωί είναι βροχερό, οπότε το έργο τους γίνεται μόνο σποραδικά ορατό και ως εκ τούτου η αποτύπωσή του πιο δύσκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ???ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ...ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε που το είχα προσέξει γιατί δεν τον παρακολουθώ, αλλά δεν με εκπλήσσει! Μετά από την εκπομπή του για τους αεροψεκασμούς που φώναξε αθλητικογράφο (ή όποια ιδιότητα τέλος πάντων έχει ο κ. Πανούτσος) να διαψεύσει τις φήμες περί αυτών, από μένα πήρε ένα οριστικό delete.
    Πάλι καλά που δεν φώναξε κανένα ψαρά (δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους, έχω φίλους ψαράδες), να μιλήσουν για την αστροφυσική!



    Εννοείται όμως πως ενημερώσω τους γύρω μου για το κακέκτυπο που παρουσιάζει για ελληνική σημαία.


    Πότε θα απαλαγούμε οριστικά από όλους αυτούς?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεσσαλονίκη πάντως ψεκάζουν σχεδόν κάθε μέρα.
    Συνήθως η μέρα ξεκινάει με ήλιο και καταλήγει το απόγευμα να έχει το αεράκι που παλιά λέγαμε "θα βρέξει" κι ουρανός δεν ξεχωρίζει από τη θάλασσα. Ένα απέραντο γκρίζο τοπίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρεμαλα...δειχνει σε καρτες των ιλλουμινατι πριν χρονια...ερχονται φοβερα γεγονοτα το καλοκαιρι...οι τουρκοι περιμενουν ακυβερνησια για να μπουκαρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά από αρκετές μέρες, ξανά λιακάδα σήμερα στη περιοχή της Τρίπολης (αν και ο «καθαρός» ουρανός εξακολουθεί να είναι θολός και η ορατότητα μονίμως περιορισμένη). Η Ε.Μ.Υ. απ' ό,τι βλέπω «υπόσχεται» για το προσεχές διήμερο σχετική καλοκαιρία --είμαι λοιπόν περίεργος να δω πόσο (πόσες ώρες για την ακρίβεια) θ' αντέξουν να μείνουν άπραγα τα ψεκαστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αεροψεκασμοι είναι ενα γεγονός που κανεις δεν μπορεί να τον αμφισβητισει. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όση αγανάκτηση και να νιώθουμε δεν υπάρχει τρόπος να τη σβήσουμε. Γι' αυτό πρέπει να ζητησουμε όλοι μαζί βοήθεια απο ψηλά. Δηλαδή απο το Θεό, ο όποιος δε θα επιτρέψει να πάθουμε τίποτα κακό. Δεν μπορεί να πιστεύουμε τούς ψεκασμους και να μην πιστεύουμε στο Θεό. Αν πιστεύετε οτι υπάρχει απο αλλού βοήθεια παρακαλώ πείτε μου και εμένα που νιώθω το ίδιο με εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...