Κοιτάξτε όλοι τον ουρανό να δείτε τι γίνεται σήμερα ημέρα εκλογών!!! (UPDATE)

Admin | Κυριακή 18 Μαΐου 2014 | 11:41 π.μ. | 4 σχόλια

Η ώρα ήταν 6:30 όταν τα ΝΑΤΟϊκά chemdrones έσπερναν τον χημικό θάνατο πάνω από τον αττικό ουρανό. Κι αυτό λίγες μόνο ώρες πριν
ανοίξουν οι κάλπες! 
Οι φωτογραφίες δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια, μιλάνε από μόνες τους.

Αναγνώστης








Αθήνα 18-5-2014











Κι άλλες φώτο...




Ακριβώς ίδιες φώτο με τις δύο επόμενες μας έστειλε αναγνώστης από την Πάτρα...  (Δηλαδή αυτό το στεφάνι γύρω από τον ήλιο, κι ένα λευκό "σεντόνι" που ξαφνικά σκέπασε πάντα.. δείτε εδώ).

Μα τυχαίο κι αυτό ή απλά μέρος του ίδιου σχεδίου δράσης;;;



Category:

4 σχόλια:

  1. Ίδια εικόνα και στη Τρίπολη, δε πρόλαβε ν' ανοίξει λίγο ο ουρανός χθες βράδυ κι έσπευσαν να το «περιποιηθούν» τη νύχτα.

    Ψεκασμένος ουρανός, εκλογές δε φοβάται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφηστε μας βρε αρ@@@δια.Ενα μπαλκονι να βγουμε μας εμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχετε δει τον ηλιο? δειτε τωρα τι συνβαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 19/05/14 και ωρα 01.22πμ στον ουρανο του ξυλοκαστρου τωρα παιδια το ειδα και πρωτη φορα κανανε αυτην την αλητεια η ετσι τουλαχιστον θελω να πιστευω λοιπον, λογο του φεγγαριου βγαινω εξω και βλεπω ενα τεραστιο cheamtrail μπροστα στο φεγγαρι δεν βλεπω αεροσκαφος και ξαφνικα πιο προσεχτικα και ακολουθωντας την γραμμη το βλεπω να πετα χαμηλα με σβηστα τα φωτα,ξερετε αυτα που αναβοσβηνουν στα φτερα και στο ουραιο τμημα,να πηγαινει επισεις με χαμηλη ταχυτητα,,οι αλητες φιλοι μου κανουν τα παντα να μας καμψουν,αντισταση και παλι,με συγκλονισε αυτο το θεαμα του σβηστου με φωτα αεροσκαφους να ψεκαζει μεσα στην νυχτα.αθορυβα και υπουλα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...