ΕΣΕΝΑ... σου φαίνονται νορμάλ όλα αυτά; Μπορείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι φυσιολογικά;

Admin | Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 | 3:42 μ.μ. | 2 σχόλια

Μην προσπαθείς να παραπλανήσεις τον εαυτό σου, τη λογική σου, τα μάτια σου. Μη χώνει το κεφάλι σου στην άμμο προκειμένου να μη δεις αυτό που εξελίσσεται πάνω από το κεφάλι σου. Μην απαντάς "έλα μωρέ.. καυσαέρια είναι..." για να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου. Μη
συνεχίζεις να πίνεις ατάραχος τον καφέ σου στρέφοντας το βλέμμα σου αλλού για να μην αντικρίζεις κατάματα την πραγματικότητα.  Μην εμπιστεύεσαι την ενημέρωση σου στους μισθοφόρους των ΜΜΕ, σε έχουν κοροϊδέψει άπειρες φορές. Μη φοβάσαι να τους αντιμετωπίσεις ακόμα κι αν σε πουν γραφικό ή σε τρολλάρουν σε κάποιον ιστότοπο ή κάποιο φόρουμ. Σε κάποιος από τους αναγνώστες αυτών των τόπων θα μπει ο προβληματισμός.
Εμπιστεύσου τα μάτια και τη λογική σου... μην εμπιστεύεσαι αυτό που προσπαθούν να σου περάσουν. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου και τη νοημοσύνη σου. Παρατήρησε το ουρανό και θα καταλάβεις πολλά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θεωρεία συνωμοσίας... ΕΙΝΑΙ πραγματικότητα!!!


Category: ,

2 σχόλια:

  1. Ελάχιστοι είναι αυτοί που παραδέχονται τους ψεκασμούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από τους σαυρήτες επειδή τόλμησαν να σπάσουν τη δρακονιανή ομερτά.


    Δύσκολο να πείσεις τον κόσμο για τον κίνδυνο που διατρέχει.


    Σχεδόν όλοι τους βρίσκονται υπό την επίρροια ενός ψυχοτρονικού ληθάργου λες και τους χορηγήθηκαν σκληρές ναρκωτικές ουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το οτι περασε ψυχρο μετωπο πανω απο τη χωρα μας την κυριακη δε το σκεφτηκαμε ετσι δεν ειναι ? Η μηπως και το ψυχρο μετωπο ειναι αποτελεσμα των αεροψεκασμων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...