Εσείς τι νομίζετε; Η φύση ή ο άνθρωπος φτιάχνει αυτόν τον ουρανό; [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 | 3:53 μ.μ. | 2 σχόλια

Δείτε αυτούς τους σχηματισμούς στον ουρανό που το τελευταίο διάστημα γίνονται όλο και πιο συχνά ορατοί στον ουρανό. Βέβαια κάποιοι θα σπεύσουν να πουν ότι είναι
φυσικά σύννεφα επικαλούμενοι τις όποιες διαδικτυακές ανεπίσημες εγκυκλοπαίδειες... Εμείς τους καλούμε αντί να αναζητούν από τέτοιους τόπους πληροφορίες, να αναζητήσουν τέτοιες εικόνες από τη μνήμη τους, ή από παλαιότερο φωτογραφικό υλικό που τυχόν έχουν στη διάθεσή τους που να απεικονίζει εικόνες του ουρανού ή σας τις δείξουν σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας να ακούσουν τις απόψεις τους.
   

Category: ,

2 σχόλια:

  1. Αποκλείεται ο άνθρωπος να κατασκευάζει τις καιρικές συνθήκες, μην βάζουμε τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ανθρώπους στο ίδιο σακί με τους ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ σαυρήτες.


    Τέτοια εγκλήματα μόνο οι ψυχοπαθείς ANUNNAKI/DRACO/LEMURIAN SHAPESHIFTING LIZARD ALIENS μπορούν να διαπράξουν.


    Οι Anunnaki απαγάγουν και σκοτώνουν τα βρέφη μόλις έρθουν στον κόσμο και εμφυτεύουν το DNA των άτυχων παιδιών στο αίμα τους για να πάρουν ανθρώπινη μορφή προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους ανθρώπους.


    Μιλάμε για καραμπινάτη κλοπή γενετικού υλικού και εσκεμμένη διαστρέβλωση του DNA.


    Κανείς δεν έλαβε υπόψη τις καταγγελίες του Tadeusz Brzezinski για την απαγωγή και δολοφονία του γιού του από τους Anunnaki. Οι εξωγήινοι άρπαξαν τον μικρό Zbigniew από τα χέρια της μάνας του και αφού τον σκότωσαν εμφύτευσαν το DNA του στο αίμα ενός συνεργού τους. Την ίδια τύχη είχαν και άλλα παιδιά όπως ο Henry Kissinger, ο David Rockefeller και ο Jacob Rothschild.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο άνθρωπος είναι απόλυτα ικανός -και πρόθυμος- όχι μόνο το καιρό να "(ανα-)κατασκευάσει" αλλά το σύμπαν ολόκληρο να πυρπολήσει, εφόσον υπάρχει το ανάλογο δέλεαρ (ισχύς και χρήμα, πρακτικά ταυτόσημα). Αυτό διότι είναι μέχρι στιγμής το μοναδικό -γνωστό- έμβιο ον με ακόρεστες ανάγκες.

    Παράλληλα κυριαρχεί αυτό το ρημάδι σύστημα που ονομάζεται καπιταλισμός, το οποίο επιτάσσει τη πάσει θυσία μεγιστοποίηση του κέρδους, μέσω αυτής της απατηλής έννοιας που ονοματίζει ανάπτυξη (και που όλοι μας ανεξαιρέτως σε κάποια περίοδο της ύπαρξής μας -άκρως εσφαλμένα- συσχετίσαμε με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας), αντικατοπτρίζοντας πιστά αυτή μας την ακόρεστη φύση. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι στα πλαίσια του πεπερασμένου πλανήτη που μας φιλοξενεί, αυτή μας η αδηφαγία -και του καπιταλιστικού μοντέλου που έχουμε ενστερνιστεί- από μαθηματικής και μόνο άποψης (για να μην αναφερθώ στην ηθική διάσταση του προβλήματος) δε στέκει, είναι άτοπη. Πόσο μάλλον όταν κάποιοι "έξυπνοι" κερδοσκοπούν τζογάροντας στις πλάτες του συστήματος (βλ. weather derivatives ως πιο "σεμνή" εκδοχή) -και ταυτόχρονα ολόκληρου του πλανήτη- προκειμένου να βγάλουν ακόμη περισσότερα, η κατάληξη είναι προδιεγεγραμμένη.

    Εν κατακλείδι, κατ' εμέ αυτή η -απόλυτα ανθρώπινη δυστυχώς- συμπεριφορά μας αρκεί απόλυτα για να δικαιολογήσει τα κακώς κείμενα που βιώνουμε στις μέρες μας. Θα άλλαζε κάτι αν δεν επικρατούσε καπιταλισμός; Μάλλον όχι, σίγουρα όμως η πτώση δε θα ήταν τόσο ραγδαία. Το αν τώρα υπαίτιοι όλων είναι οι εξωγήινοι, δεν είμαι ο κατάλληλος να το κρίνει (αν και θα ήταν ομολογουμένως ιδιαίτερα καθησυχαστικό το να γνωρίζω την αθωότητά μου). Όλα μπορεί να είναι πιθανά, κάθε άποψη σεβαστή, προτιμώ εντούτοις να επικεντρώνομαι στη μικρή μου γήινη πραγματικότητα, καθώς πιστεύω ότι και από μόνη της είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις. Έτσι ακριβώς όπως πολλοί από 'μας πιστεύουμε -και στηρίζουμε τις ελπίδες μας για λύτρωση- στην ύπαρξη κάποιας ανώτερης οντότητας, Θεό ή όπως ο καθένας μας την αποκαλεί --χωρίς ωστόσο αυτό να μας αποτρέπει από το να αντικρύζουμε συγχρόνως και το τώρα και το εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...