Πρόκληση βροχών και κεραυνών με την χρήση λέιζερ! Το επιβεβαιώνει ο διευθυντής της ΕΜΥ!

Admin | Κυριακή 27 Απριλίου 2014 | 8:46 μ.μ. | 3 σχόλια

Για όσους επιμένουν ακόμα ότι η τροποποίηση του καιρού είναι μια συνομωσιολογία ας ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω άρθρο...

Σύμφωνα με το tovima.gr ερευνητές στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Φλόριδα , ανέπτυξαν μια μέθοδο με τη χρήση λέιζερ η οποία όπως υποστηρίζουν μπορεί να προκαλέσει βροχή αλλά και να δημιουργήσει… κεραυνούς!!!


Διπλό χτύπημα

Τη μέθοδο ανέπτυξαν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αριζόνα και του Κολεγίου Οπτικής και Φωτονικής της Φλόριδα και χρησιμοποιεί ένα σύστημα που αποτελείται ένα ισχυρό λέιζερ και εκτελείται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση οι δέσμες του λέιζερ χτυπούν τα νέφη έτσι ώστε να «διεγείρουν» τα σωματίδια που βρίσκονται στο εσωτερικό τους. Μια δεύτερη «επίθεση» του λέιζερ σε αυτά τα νέφη ενεργοποιεί τον μηχανισμό πρόκλησης βροχής. Σύμφωνα με τους ερευνητές το σύστημα τους μπορεί να παράξει και κεραυνούς κατά παραγγελία. Η νέα μέθοδος δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Nature Photonics».

Αν αυτή είναι η τεχνολογία που αφήνουν να διαρρεύσει σκεφτείτε μόνο που έχει φτάσει η μυστική τεχνολογία που μας κρύβουν. Όταν λοιπόν σου "προβλέπουν" υπερκαταιγίδες, μην είσαι και τόσο αφελής...

Εμείς να σας θυμίσουμε ότι ο διευθυντής της Ε.Μ.Υ κος Κολλυδάς είχε επιβεβαιώσει σε συνέντευξή του στο πρώτο θέμα το παραπάνω γεγονός!  Τη συνέντευξη την είχε δώσει μετά τους τρομερούς αεροψεκασμούς και την έντονη ανησυχία που προκάλεσαν στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013!

Δείτε το απόσπασμα..


Υπάρχουν εφαρμογές για στρατιωτικούς σκοπούς;

Ναι.
 Ένα εγχείρημα της ψυχροπολεμικής περιόδου ήταν το Project «Cirrus στην Αμερική Ο σκοπός του εγχειρήματος ήταν η σπορά πυρήνων συμπύκνωσης σε ολόκληρους τυφώνες με σκοπό τον έλεγχο της κίνησής τους. Τον Οκτώβρη του 1947, ένα πολεμικό αεροπλάνο (στα πλαίσια του Project «Cirrus») πέταξε πάνω από έναν τυφώνα και απέθεσε ιωδιούχο άργυρο (περίπου 40 κιλά ) . Έχουν ανακαλυφτεί υλικά που απορροφούν νερό σε πολλαπλάσιο της μάζας τους κι αυτά μπορεί να επηρεάσουν την υγρασία περιοχών της ατμόσφαιρας με άμεσες συνέπειες στον καιρό. Ένα άλλο project ήταν το "Popeye".

Χρησιμοποιήθηκε η τροποποίηση των κλιματολογικών συνθηκών στον πόλεμο του Βιετνάμ και του Λάος Από το 1966 ως το 1971 έγιναν πάνω από 260 πτήσεις σποράς σύννεφων με σκοπό να βρέχει συνέχεια και να βαλτώσει το μονοπάτι Ho Chi Minch (Χο Τσι Μινχ) ώστε να γίνει δυσχερής ο ανεφοδιασμός των Βιετναμέζων. Απ' ότι φαίνεται (χωρίς να υπάρχουν απόλυτες αποδείξεις) ο Αμερικάνικος στρατός πέτυχε τ' αποτελέσματα που ήθελε. Την επιχείρηση «Ποπάϊ» ανακάλυψε ο δημοσιογράφος Jack Anderson (Τζακ Άντερσον) των Νιού Γιόρκ Τάϊμς.
Έχει ακουστεί ότι με Laser μπορεί να γίνει τροποποίηση του καιρού. Μπορεί να γίνει αυτό;

Πριν από 3 χρόνια μια ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης κατάφερε να επιτύχει τροποποίηση καιρού με χρήση laser. Ήταν Μάιος του 2010, όταν ο δρ. Jerome Kasparian αποκάλυψε τα αποτελέσματα μιας πρωτοποριακής έρευνας που χρησιμοποιούσε laser υψηλής ισχύος για την πρόκληση βροχής. Τα αποτελέσματα όμως μέχρι στιγμής είναι πενιχρά και δεν μπορούν να εφαρμοστούν επιχειρησιακά. Υπάρχουν και πολλές άλλες τεχνικές γεωμηχανικής που προς το παρόν βρίσκονται σε ερευνητικό πεδίο (όπως χρήση των ζωνών Van Allen στην ιονόσφαιρα, ανάδευση των υδάτων των ωκεανών κ.α.) 


Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη βρείτε εδώ

Δείτε επίσης ένα άλλον τρόπο δημιουργίας βροχής από τη NASA σε βίντεο του BBC εδώ

Εσύ αλήθεια, ακόμα πιστεύεις ότι όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας;;;;

Category: ,

3 σχόλια:

  1. Τα νεοταξικά ερπετοειδή χρησιμοποίησαν το νέο υπερόπλο μαζί με το HAARP για να προκαλέσουν επίτηδες τα ακραία καιρικά φαινόμενα!

    Και μη σας εκπλήσσει το γεγονός πως ο κ. Κολυδάς υποχρεώθηκε να σπάσει τη σιωπή του μετά από τις επίμονες πιέσεις των πολιτών που ήθελαν να μάθουν όλη την αλήθεια γύρω από τα "τερτίπια" του καιρού και την ευγονική γεωμηχανική.

    Είναι κάτι παραπάνω από σαφές πως οι υπεύθυνοι της NSA μετά την αποκάλυψη του βρώμικου κόλπου θα του τραβήξουν το αυτί ή θα τον απολύσουν. Θα μπορούσαν μάλιστα να τον σκοτώσουν με μια σφαίρα στο κεφάλι αν αποκάλυπτε όλη την αλήθεια για τον σφαιρικό εξολοθρευτή SX1 (Space Xterminator 1) του Star Trek.

    Ευτυχώς γι' αυτούς (και πιο συγκεκριμένα το δίδυμο Keith Alexander-James Clapper) τα καιρικά lasers ήταν το μικρότερο κακό. Όμως η μεγάλη ζημιά ήδη έγινε αφού ο Edward Snowden αποκάλυψε προ πολλού το ένοχο μυστικό για το υπερόπλο "Xindi"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κοινό μυστικό στους κόλπους του αμερικανικού US Department of State πως στο ψευτοκράτος του Αττίλα ο ουρανός είναι καταγάλανος όσο εκεί βρίσκονται τα κεμαλοναζιστικά ανδρείκελα του μακαρίτη Ecevit.



    Οι ψεκασμοί στο υπόλοιπο μισό της νήσου που βρίσκεται υπό μνημονιακή/τροϊκανή κατοχή θα σταματήσουν μόνον όταν η Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες ανάψουν το φως για την ανακατάληψη των υπόλοιπων εδαφών από τους κεμαλοναζί και την προσάρτηση της Κύπρου στη νεοθωμανική Τουρκία ως βιλαέτι του σουλτάνου Erdoğan Paşa.


    Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Θράκης η οποία θεωρείται ως προπύργιο των «γκρίζων λύκων» του κεμαλοναζί ηγέτη Devlet Bakçeli.



    Και εκεί υπάρχει έντονη κινητικότητα αφού τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν οι φήμες για μυστική συνάντηση του Bakçeli με τον Ουγγροεβραίο σαυρήτη George Soros προκειμένου να μπουν οι τελευταίες πινελιές για την προσάρτηση της Θράκης και των Δωδεκανήσων στην Τουρκία υπό τις ευλογίες των ΗΠΑ και της νεοναζιστικής Γερμανίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη! Κανονικά τα βίντεο πρέπει να τα κάνετε με δική σας μεταφόρτωση.Όπως βλέπετε,σβήνουν πολλά από αυτά για να μην τα βλέπει ο κόσμος και μαθαίνει τα σατανικά σχέδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...