Τα ίδια και στο Λουτράκι.. αεροψεκασμοί πάνω από την πόλη. 26-4-2014 [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Κυριακή 27 Απριλίου 2014 | 12:09 π.μ. | 3 σχόλια

Κάθε ημέρα τα ίδια και τα ίδια...
Σμήνος Chemtrails πάνω από το Λουτράκι μετά από καταιγίδα...


Αναγνώστης






Δείτε το βίντεο...


Category: ,

3 σχόλια:

  1. Η πρωτοφανής επίδειξη πυγμής έρχεται ως "προάγγελος" της έκθεσης-καρμπόν που συνέταξαν από κοινου η Commission και τα μέλη της Trilateral για την Ελλάδα. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι σαυρήτες καθιστούν σαφές πως η μνημονιακή λεηλασία θα συνεχιστεί μέχρι να γίνει η χώρα ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ και σβηστεί από το χάρτη!


    Όσο για τη μαρτυρική Μεγαλόνησο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δηλώνει έτοιμη να δώσει το πράσινο φως στους ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙ για να την καταλάβουν ολόκληρη και να την προσαρτήσουν στην Τουρκία με τις πλάτες των ΗΠΑ και της Γερμανίας.


    Τα δρακονιανά ερπετοειδή χτυπάνε τη περιφέρεια του σινορωσικού άξονα στο ψαχνό την ώρα που ο Vladimir Putin κατηγορεί τη Δύση για ανοιχτή συνομωσία εναντίον του: "Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες με τους αεροψεκασμούς και τις τεκτονικές επιθέσεις συνιστούν πρόκληση σε βάρος της Ρωσίας. Πρόκληση που δεν θα μείνει αναπάντητη". Ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται αποφασισμένος να συγκρουστεί με τους σαυρήτες και να απελευθερώσει την περιφέρεια της χώρας του από το τυραννικό ζυγό της δρακονιανής ηγεμονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απλα δειτε πως κυλισε ο απριλιος φετος κρυο βροχη και ελαχιστη ηλιοφανεια..το meteo.gr που ειναι το επισημο καναλι αεροψεκασμων και τροποποιησης καιρου (και δυστυχως ειναι ακριβεστατο επειδη ο καιρος ειναι τεχνητος) δειχνει οτι και μεχρι τις 3/5/2014 μονιμη συννεφια και βροχη με ελαχιστο ηλιο..πλεον στην ελλαδα το 2014 ειναι η επισημη ημερομηνια εξαφανισης ηλιου και μεταβολης σε παγωμενο βορειο τοπιο.οι παλαιοι αεροψεκασμοι δεν ηταν τιποτα μπροστα στην μονιμη συννεφια και το κρυο που επικρατει ανοιξιατικα..οσοι απο εσας θυμαστε την ελληνικη ανοιξη και καλοκαιρι ειστε τυχεροι αλλα και ατυχοι γιατι ειναι μεγαλη μιζερια να βιωνεις την καταστροφη του καιρου και κατα συνεπεια των παντων απο ανθρωπινα σατανικα χερια ΕΠΙΤΗΔΕΣ! οι νεες γενιες απλα δεν εχουν μετρο συγκρισης και θεωρουν οτι ο ηλιος ειναι κατι σπανιο και εν δυναμει επικινδυνο, απο γιατρους εχω ακουσει οτι οι νεες γενιες παρουσιαζουν φωτοευαισθησια και..αλλεργια στο ηλιακο φως! δυστυχως οι ανθρωποι γινονται καλλικαντζαροι...οσο για το φετινο καλοκαιρι πιστευω οτι θα ειναι χειροτερο απο το ψυχρο περσινο και κυριως με ελαχιστο ηλιο.ειναι μονιμη πλεον η κατασταση και το μονο που μπορει να βοηθησει ειναι το χερι του θεου! ισως θα πρεπει να γινει η λυσσαλεα καταστροφη του κλιματος εντονα φετος μηπως και αυξηθουν οι ανθρωποι που θα ανησυχησουν και γινει καμια ανατροπη...μακαρι γιατι ηλιο μονο σε βιντεο απο παλιες ταινιες θα βλεπουμε πλεον..κοντομανικο και παλτο μαζι ολο το χρονο.παγκοσμιοποιηση των παντων και τυποποιηση του καιρου παγκοσμια.ειναι απο τα μεγαλυτερα εγκληματα της ανθρωποτητας και θα ειναι αυτο που θα αλλοιωσει και καταστρεψει το ανθρωπινο ειδος! δεν εχει νοημα πλεον να γραφουμε για αεροψεκασμους η συννεφια ειναι μονιμη και μεχρι το τελος του 2014 θα ακουσουμε μεγαλες καταστροφες στην ελλαδα απο ασθενειες και απο γεωργικη παραγωγη.φανταστειτε το 2015 που ειναι επισημη και ελευθερη η καιρικη τροποποιηση!!!! θα δουμε σημεια και τερατα αλλα καθολου ηλιο,ειναι ο εχθρος τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο αγρινιο εχω να δω καιρο αεροψεκασμους γιατι μονιμα βρεχει και εχει συννεφια.εδω πετυχε το πειραμα γρηγοροτερα! κυκλοφορουν παγοβουνα στον ουρανο! ο ηλιος μια αναμνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...