Πιάστηκε επ' αυτοφώρω! Πιλότος ξεχνάει να απενεργοποιήσει τον ψεκασμό κατά την προσγείωση;;; [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 | 11:27 μ.μ. | 4 σχόλια

Ελέγξτε αυτό το μόλις πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε και ισχυρίζεται ότι δείχνει μια πιλοτική προσγείωση με τo σύστημα του ψεκασμού του να είναι ακόμη ενεργοποιημένο...

Εάν αυτά δεν είναι chemtrails, τότε τι άλλο είναι;
Αν και η πηγή για αυτό το βίντεο δεν είναι πάντα 100% αξιόπιστη, νομίζετε ότι υπάρχει περίπτωση να έχουν αλλάξει κατά κάποιο τρόπο αυτό το βίντεο;
Φαίνεται στα σίγουρα αληθινό στα μάτια μας, εάν όμως δεν είναι, μπορεί κάποιος άλλος να εξηγήσει τι είναι αυτό που βλέπουμε σε αυτό το βίντεο, αν δεν είναι chemtrails;

Ένας πιλότος ενός εμπορικού αεροσκάφους έκανε ένα λάθος που αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα την ύπαρξη των «χημικών ουρών» - ξεχνώντας να τις απενεργοποιήσει πριν προσγειωθεί!
Παρά το γεγονός ότι το αεροπλάνο προσγειώνεται με ομιχλώδη καιρό, η εκπομπή των chemtrails είναι ολοφάνερη, και η ύπαρξή τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή να εξηγηθεί πέρα από τις καιρικές συνθήκες.

Κατ αρχάς, τα ίχνη δεν προέρχονται από το πίσω μέρος των κινητήρων αεριώθησης.

Δεύτερον, τα ίχνη δεν είναι απλώς νερό που σέρνει από τα άκρα των πτερυγίων, επειδή καθώς το αεροπλάνο διέρχεται, εκτός από τις εκπομπές με ίχνη στα πτερύγια, υπάρχουν σαφώς και ψεκάσματα που προέρχονται από διάφορα τμήματα στο πίσω μέρος των φτερών.
Δείτε το και μόνοι σας....

Πηγή

Επειδή το αρχικό βίντεο κατέβηκε (περίεργο το γιατί) σας το παρουσιάζουμε από άλλο λίνκ


Category:

4 σχόλια:

 1. Ίσως κάπου να... "bugαρε" το software που χειρίζεται το σύστημα ψεκασμού. Τουλάχιστον υποθέτοντας ότι είναι κι αυτό ανθρώπινο δημιούργημα --και ως εκ τούτου ατελές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάει καλά που πρόλαβε να κρύψει τα ερπετόμορφα χαρακτηριστικά του.

  Άν παρατηρήσετε τα όσα συμβαίνουν στο πιλοτήριο θα διαπιστώσετε πως ο πιλότος του drone αρχίζει να μορφάζει περίεργα μόλις γίνεται αντιληπτός από τον φωτογραφικό φακό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. https://www.youtube.com/watch?v=Gdsqvtixafk Να και το γνήσιο βίντεο, και γράφει στην περιγραφή του βίντεο ο uploader "Τhis has got to be one of my favorite landings of all time! Just look at those vortices!" vortices σημαίνει δίνη και το φαινόμενο αυτό λέγεται wingtip vortices το οποίο όταν υπάρχει βροχή ή ομίζλη(όπως στο εν λόγο βίντεο) είναι ποιο έντο το φαινόμενο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. α κυκλωμενο2 Μαΐου 2014 - 5:59 μ.μ.

  Σε εντεταλμενη υπηρεσια ή απλως βλαξ και ανισορροπος?Δεν πειθεις υπανθρωπε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...