Περίεργο ιπτάμενο τριγωνικό αεροσκάφος ψεκάζει;;; [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 | 3:55 μ.μ. | 2 σχόλια

Δύο φορές μέσα σε ένα μήνα φωτογραφίες ενός άγνωστου τριγωνικού αεροσκάφους αποκαλύφθηκαν στην Αμερική. Το σκάφος που φαίνεται φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο Jeff Templin από την Wichita.
Ο Templin είπε ότι το αεροσκάφος έκανε
στροφές 180 μοιρών στον ουρανό και σχήματα S.
Η φωτογραφία έχει κόκκο γιατί τραβήχτηκε με ένα τηλεφακό 400mm σε πλήρη μεγέθυνση μέσω ενός σύννεφου και κατόπιν μεγεθύνθηκε πολύ για να φαίνεται καλύτερα. Η φωτογραφία πάρθηκε στις 16 Απριλίου.
Επίσης συμβαίνει να ταιριάζει με τρεις φωτογραφίες που ελήφθησαν στο Amarillo του Texas πέντε εβδομάδες πριν. Η νέα φωτογραφία μαζί με άλλες εξελίξεις που αφορούν την αρχική ιστορία, μπορεί να προσφέρουν νέα στοιχεία για την προέλευση αυτών των μυστηριωδών μηχανών.
Τι μπορεί να είναι; και τι αποστολή έχει; Έγινε προσπάθεια να ευρεθεί εάν έχει σχέση με το βομβαρδιστικό Β2. Όμως τα ακροφύσια εξόδου του ψεκάσματος δεν συμπίπτουν με τις μηχανές για να είναι contrails.
To Aviationist σπεκουλάρει ότι μπορεί να είναι το RQ -180 stealth drone ή ένα πρωτότυπο της νέας γενιάς βομβαρδιστικού κρούσεως μακράς αποστάσεως (LSRB).

Το παλιό «καλό» ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !!!











Category: ,

2 σχόλια:

  1. Ακόμα και τα αόρατα stealth μας στέλνουν οι αθεόφοβοι!

    Προφανώς κάποια διαβολικά μυαλά (διάβαζε Brzezinski παρακαλώ!) που ελέγχουν το αμερικανικό Department of Defense εισηγήθηκαν στον Chuck Hagel την επιστράτευση των αόρατων stealth επειδή φοβούνται μπας και κάποιος αφυπνισμένος στρατηγός διατάξει την κατάρριψη των συμβατικών drones από την αεράμυνα ορισμένων κρατών που θεωρούνται "παρία" από τους Δρακονιανούς.

    Παραθέτω και το σχετικό βίντεο.

    https://www.youtube.com/watch?v=VHiodQAWKWU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας εύχομαι σε όλους όσους πιστεύν σε αυτά ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΗΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ...Δεν θα λείψετε σε κανέναν είσται άχρηστοι στην κοινώνια...ΘΑΝΑΤΟΣ....χαμηλής νοημοσύνης ανθρωπάκια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...