Έρχεται η Αφρικανική σκόνη σε... «λωρίδες»!

Admin | Τρίτη 22 Απριλίου 2014 | 11:12 π.μ. | 3 σχόλια

Έφτασε η σκόνη από την Αφρική!!! Δε ξέρω αν μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες γιατί με τη συννεφιά δεν είναι πολύ ευκρινείς. Ωστόσο, το θεαματικό με αυτή τη σκόνη είναι πως έφτασε σε λωρίδες και πάλι οι μετεωρολόγοι το έχουν προβλέψει!!!

Αναγνώστρια







Αθήνα 22-4-2014 (Σούνιο)







Αθήνα Υμηττός 22-4-2014 




Category: , ,

3 σχόλια:

  1. οι μετεωρολογοι εκτελουν εντολες και για καθε διαβολικη καταστροφη του καιρου εχουν και μια κουτη και ηλιθια δικαιολογια..καλα κανουν γιατι οι ανθρωποι ειναι και θα ειναι λοβοτομημενοι εκ γενετης, η μονη τους αληθεια ειναι η τηλεοραση. εξαλλου ο εκφοβισμος για την επικινδυνοτητα του ηλιου ειχε ξεκινησει την δεκατια του 90 που η τηλεοραση ουρλιαζε να μην καθομαστε στον ηλιο και θυμαμαι τους ανθρωπους που αλλαζαν πεζοδρομια να μην τους χτυπαει ο ηλιος τρομοκρατημενοι.αυτη ειναι η τεχνητη!! λεω τεχνητη μοιρα μας που αλλοι κατασκευασαν..αν καποιος θελει να επιβιωσει χωρις βαρια για αρχη καταθλιπτικα ψυχολογικα και κατα συνεπεια σωματικα προβληματα πρεπει να κλεισει την ενημερωση της τηλεορασης και παντα να κανει το αντιθετο απο αυτα που του λενε..οπως παλια που λεγανε ποσο επικινδυνο ειναι το ελαιολαδο για να προωθησουν τα μεταλλαγμενα σπορελαια..σκονη απο την αφρικη υπηρχε και παλια καποια διαστηματα αλλα τωρα χρησιμοποιειται κατα κορον για να καλυψει τα δηλητηρια που ψεκαζουν..
    Η κατασταση των αεροψεκασμων θα μεινει για παντα οπως και ολα τα τραγικα στην ανθρωποτητα γιατι εμεις τα επιτρεπουμε..το φετινο ψυχρο και συννεφιασμενο πασχα ειναι η αρχη αυτων που μας ετοιμαζουν ως προς τον καιρο τουλαχιστον, καθε αργια θα χαλαει ο καιρος οπως συμβαινει και με τα σαββ/κα που ειναι βροχερα η μουντα..σημερα τριτη εχει ηλιο με αεροψεκασμους γιατι τελειωσαν οι αργιες και πρεπει οι δουλοι να πανε δουλεια, αυριο θα εχει ηλιο για να πανε οι μαθητες στο χωνευτηρι που λεγεται σχολειο με κουτσουρεμενες διακοπες..το σαββατ/κο το αεροψεκαστικο meteo.gr προβλεπει κλασσικα βροχη και συννεφια..ας ξυπνησουμε μηπως και κανουμε κατι αλλα δυστυχως λιγοι θα επιβιωσουν εχοντας ψυχη γνωση θεο και τσαμπουκα μεσα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι σημερινοι αεροψεκασμοι πετυχαν! αγρινιο 12:46 συννεφιασε πληρως! οβερ!
    αυριο τωρα λιγο ηλιο το πρωι και κατα τις 12:00 ξανασυννεφια μεχρι την δευτερα περιπου! απλα αφηνουν λιγο ηλιο για να νομιζουμε οτι γινεται φυσικος κυκλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και την ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ψεκαζαν σποραδικα στο ξυλοκαστρο σχεδον καθε μερα αλλα χαλαρα..απο της 21/4/2014 και ωρα 20.30μμ εγινε χαμος το ενα πισω απο το αλλο περναγαν και ψεκαζαν το ενα παραλληλα απο το αλλο με μερικα λεπτα διαφορά..φιλοι μου θελει δραση,,το να γραφουμε εμεις εδω μεσα κατανταμε στο τελος γραφικοι,και ο καθενας ας το εκλαβει οπως νομιζει/..να δειτε τα ζωα που θα πανε παλι να τους ψηφισουν τα προβατα τα κοιμησμενα οποτε το τι λεμε εμεις εδω ειναι π!πες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...