Απόφαση ΣΟΚ της Ε.Ε. για μεταλλαγμένα.

Admin | Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014 | 1:01 μ.μ. | 5 σχόλια

“Τα πιάτα σας θα είναι γεμάτα, αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται.” μια προρρήση του Πατροκοσμά την οποία πολύ δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς ότι οδεύει προς πλήρη εκπλήρωση, μιας που η μετατροπή του πλανήτη σε παραγωγό μεταλλαγμένων προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία που θα επιτρέπει την καλλιέργεια των Γενετικά Τροποποιημένων Προϊόντων ( ΓΤΠ ) στην επικράτειά της, αλλά και τη δυνατότητα των κρατών-μελών να απαγορεύουν τις καλλιέργειες στο έδαφός τους. Αυτό επισημαίνεται σε ανάλυση του πρακτορείου Belga σχετική με τη συμβιβαστική συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Συμβούλιο των Υπουργών Περιβάλλοντος της Ε.Ε., που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες υπό την προεδρία του Γιάννη Μανιάτη.

«Μία πολιτική συμφωνία διαμορφώθηκε, και ευελπιστούμε να φτάσουμε στην υιοθέτηση τελικής συμφωνίας μέχρι το τέλος του έτους» σημείωσε ο Έλληνας υπουργός.

Όπως αναφέρεται στην ανάλυση του βελγικού πρακτορείου ειδήσεων, ο συμβιβασμός επιτρέπει σε κάθε κράτος να απαγορεύσει την καλλιέργεια Γ.Τ.Π. σε όλη ή σε μέρος της επικράτειάς του για λόγους άλλους από την υγεία και το περιβάλλον, όπως η δημόσια τάξη ή ο αγώνας ενάντια στη διασπορά.
Eπί του πρακτέου αυτό τι σημαίνει; Έχετε εκβιαζόμενη κυβέρνηση από Μνημόνιο; Θα μάθετε να τρώτε μέχρι και ψάρια με…τρία μάτια. Θα μας πουν ότι είμαστε πολύ ακριβοί, και αφού πεινάτε καλλιεργήστε μεταλλαγμένα, θα το “πασάρουν” σαν “επένδυση” ιδιωτών και το….έχετε δει το έργο.

Δυστυχώς ο Πατριοκοσμάς είχε πολύ καλό “ρεπορτάζ” και διαχρονικό.


Category: ,

5 σχόλια:

 1. Υπάρχει και σχετικό βίντεο για την επέλαση του HAARP στην Αυστραλία:

  https://www.youtube.com/watch?v=cj8D0Sx5RJo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η φράου Μέρκελ κάνει όλα τα χατήρια στον λόρδο Ρότσιλντ και τους υπαρχηγούς του Μπρζεζίνσκι και Κίσινγκερ.


  Αφού τα σαυράκια μετέφεραν τη τεχνητή κρίση χρέους στην Ευρώπη τώρα αξιώνουν μέσω της Μονσάντο και του ΔΝΤ την επιβολή GMOs σ' όλη την Γηραιά Ήπειρο μέσω των εθνοκτόνων Μνημονίων!!!


  Γι' αυτό γίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία: για να εξουδετερωθεί ο Πούτιν και να γεμίσει η Ρωσία μεταλλαγμένα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τεχνητά σύννεφα = τεχνητή κακοκαιρία και σεισμοί!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστούμε πολύ για το βίντεο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το βίντεο λογοκρίθηκε από την Google.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...