Η Πάτρα χτες... και σήμερα... Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Admin | Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 | 1:54 μ.μ. | 5 σχόλια

Η ερώτηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ρητορική για όσους είναι ενημερωμένοι. Οι υπόλοιποι που είναι δύσπιστοι ή αμφιταλαντεύονται ας προβληματιστούν λίγο περισσότερο.  Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε... Είναι με μια μέρα διαφορά.στο ίδιο μέρος.












Πάτρα 27-2-2014



Πάτρα 28-2-2014



Category: , ,

5 σχόλια:

  1. Οι χαρταετοί στην πυρά των μνημονίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 26-27/2/2014 σαρωτικοι αεροψεκασμοι και πανω απο το ξυλοκαστρο απο το ξημερωμα εως και την νυχτα,,,μιλαμε για ουρες χιλιομετρων πανω απο τα κεφαλια μας συνεχωμενα περναγαν οι ατιμοι,και μας δηλητηριαζαν,,,τι να πω πλεον καιγω κουραστηκα εδω και 4 χρονια να το λεω να το γραφω,,,και να βλεπω τοσα δυποδα ζωα να κοιμουνται ξυπνια και να μην βλεπουν τιποτα,,ενω ειμαστε κατω απο τον ιδιο ουρανο,αναπνεουμε τον ιδιο μολυσμενο αερα,,,,40 χρονια χαζεματος και βλακειας δεν ειναι και λιγα.,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστευω φιλε μου οτι ή ψαχνουν για πετρελαιο εκει ή οτι οι ανεμοι πανω απο την ευρυτερη περιοχη του ξυλοκαστρου βοηθουν τα χημικα να εξαπλωθουν σε συγκεκριμενη περιοχη ή περιοχες.
    Πιστευω καμμια κουταλια ζεολιθου δεν θα πειραζε κανενα και καμμια.
    Κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γνωστό σ' όλους εμάς πως στη νοτιοδυτική Ελλάδα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος των ΝΑΤΟϊκών υπεροπλικών εγκαταστάσεων του HAARP, εκεί άλλωστε χτυπάει η "καρδιά" του νεοταξικού υπερόπλου.


    Οι καιρικές και τεκτονικές επιθέσεις της δρακονιανής Οικουμένης ξεκινούν σχεδόν πάντα από τα δυτικά, οι σαυρήτες χρησιμοποιούν την αεροπορική βάση του Aviano στη βόρειο Ιταλία ως ορμητήριο για τις πολεμικές επιχειρήσεις τους εναντίον της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξερεις φιλε μου τι μου την βιδωνει,η αδιαφορια η καφροσυνη,η αρνητικοτητα,η γραψαρχιδινη και η ουδετεροτητα των ελληνων και των συμπολιτων μου που ζουνε χαζεμενα οι περισσοτεροι,που κοιτανε την μπακα τους και πως να κλεψουν και να καλοπερασουν,και τα σημαντικα και επικαιρα και ζωτικης σημασιας θεματα κοιμουνται τον υπνο της οκνηροτητας,,χαζεμενοι απο τα τσοντοκαναλα της παρακμης των νεοταξιτων.δεν ειμαστε λαος με περιφανεια και εθνικη ευθυνη,,,,φταιμε εμεις οι ιδιοι γιαυτα που παθαινουμε και ακομα ερχονται πολυ χειροτερα που μας τα εχουν ειδει ετοιμασει,,,ειμαστε παρικμασμενος λαος,,και οπως σε ολες τις κοινωνιες και πολιτισμους..αυτο θα ειναι και το τελος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...