Στο ίδιο έργο θεατές! Αεροψεκασμοί τις προηγούμενες ημέρες... κακοκαιρία τις επόμενες!

Admin | Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 | 12:18 μ.μ. | 1 σχόλια

Μεγάλη κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα τις επόμενες μέρες...
Για πολλοστή φορά μετά από αεροψεκασμούς ακολουθεί κακοκαιρία. Σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι τις πιο πολλές φορές συμβαίνει Σαββατοκύριακα να χαλάει ο καιρός. Όταν μια σύμπτωση επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση και κάτι άλλο συμβαίνει. Τις μέρες που προηγήθηκαν έγιναν
έντονες αναφορές για αεροψεκασμούς στη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
Οι "αραιές νεφώσεις" δημιουργήθηκαν από το πουθενά όπως θα δείτε και στη δορυφορική φώτο όπου διακρίνονται πεντακάθαρα οι ουρές και οι τεχνητές νεφώσεις.... Προφανώς κάποιοι θέλουν να μας στερήσουν έστω και τις ελάχιστες ημέρες που μπορεί κάποιος να χαρεί  τον ήλιο και να ξεχαστεί έστω και προσωρινά από τα πολλαπλά προβλήματα του. Μας θέλουν κλεισμένους στα σπίτια μας και καταθλιπτικούς!

Δυτικό Ιόνιο 27-2-2014
Δείτε και το δελτίο καιρού που ακολουθεί σύμφωνα με το Greek Weather.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/2/2014
Συννεφιά θα επικρατήσει σε όλη την Ελλάδα ως το μεσημέρι περίπου, ενώ βροχές και καταιγίδες θα πέσουν κυρίως από το μεσημέρι και μετά στο Ιόνιο πέλαγος, την Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Μακεδονία και το απόγευμα στην Θράκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από 4-12, στην κεντρική Ελλάδα από 6-15, στην δυτική Ελλάδα από 10-13, στην ανατολική Ελλάδα από 10-15 και στην νότια Ελλάδα από 11-15.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/3/2014
Συννεφιά θα επικρατήσει σε όλη την Ελλάδα και το Σάββατο, ενώ βροχές και καταιγίδες θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, την Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Θεσσαλία, την δυτική Μακεδονία, την Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από 3-13, στην κεντρική Ελλάδα από 6-13, στην δυτική Ελλάδα από 10-14, στην ανατολική Ελλάδα από 12-15 και στην νότια Ελλάδα από 11-17.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/3/2014
Μεγάλη κακοκαιρία προβλέπεται για την Κυριακή σε όλη την Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες με αστραπόβροντα. Τα πιο λίγα φαινόμενα θα σημειωθούν στην νότια Ελλάδα, ενώ τα πιο έντονα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην κεντρική, ανατολική και βόρεια Ελλάδα. Δείξτε τεράστια προσοχή, σε Μακεδονία, Θεσσαλία και ανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από 4-10, στην κεντρική Ελλάδα από 6-14, στην δυτική Ελλάδα από 8-13, στην ανατολική Ελλάδα από 12-15 και στην νότια Ελλάδα από 12-16.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/3/2014
Κακοκαιρία προβλέπεται σε όλη την Ελλάδα και την Καθαρά Δευτέρα, με τα πιο έντονα φαινόμενα να σημειώνονται στην κεντρική, νότια και ανατολική Ελλάδα. Πιο ασθενή θα είναι τα φαινόμενα στην βόρεια και δυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από 3-12, στην κεντρική Ελλάδα από 5-12, στην δυτική Ελλάδα από 8-13, στην ανατολική Ελλάδα από 12-14 και στην νότια Ελλάδα από 12-14.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νότιες γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 6-8 μποφόρ.

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. αυτη θα ειναι η κατασταση παγκοσμια για παντα δεν αλλαζει τιποτα.εμεις πρεπει να κρατησουμε την ενεργεια μας ψηλα! ο κοσμος σκλαβοποιηθηκε και εγινε ενεργειακη τροφη για τα δαιμονια που κυβερνουν.οποιος γνωρισει χριστο θα ειναι κερδισμενος δεν εχει αλλη αναβολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...