Ετοιμάζεται η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου...

Admin | Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 | 11:45 μ.μ. | 3 σχόλια


Μας έχουν προειδοποιήσει εδώ και αρκετές μέρες ότι ο καιρός θα χαλάσει την Παρασκευή. Το έχουμε καταλάβει, το παρακολουθούμε και το περιμένουμε, άρα κανένας δεν πιστεύει το
αυτονόητο διότι ήδη του έχουν κάνει την ανάλογη πλύση εγκεφάλου ότι η κακοκαιριά έρχεται.....
Εμείς το έχουμε διαπιστώσει χιλιάδες μέρες πριν ότι το παιχνίδι "κλιματική αλλαγή" το παίζουν στα δάχτυλα. Αυτό που διαπιστώνω ολοένα και περισσότερο τώρα είναι ότι στο παιχνίδι "εγκεφαλική χειραγώγηση" συνεχώς βελτιώνονται αλάνθαστα.

Ανησυχώ για την συνεχεία.....

Δείτε και απολαύστε συνωμοσίες και συνομωσιολογίες.

Αναγνώστης


































Category: ,

3 σχόλια:

  1. ειναι κλασσικο πλεον τα σαβ/κα να χαλαει ο καιρος και απο δευτερα να φτιαχνει..το οτι ο καιρος πλεον ειναι playstasion 4 το εχουμε καταλαβει..αλλα αυτη η μανια τους με τα σαβ/κα ειναι μεγαλειωδης.ισως θελουν οι ανθρωποι οταν εχουν λιγο χρονο ξεκουρασης να μην μην μπορουν να βγουν εξω και να κινηθουν χαρουμενα πετυχαινουν ετσι την αυξηση της καταθλιψης. ειναι ολα μελετημενα απο χιλιαδεσ χρονια πριν..σε λιγο ο πλανητης θα ειναι μια μαυρη βρωμικη σφαιρα και οι ανθρωποι φοβισμενοι πληρως ελεγχομενοι και θα παρακαλουν για λιγα ναρκωτικα που θα δινει η κυβερνηση για να νοιωσουν ψευτικα καλυτερα..δειτε την ταινια Equilibrium (2002) για να παρετε μια γευση για το μελλον αν και εκει ειχαν περισσοτερη λιακαδα απο οτι εμεις..τα παντα γινονται για να μεταλλαχθει ο ανθρωπος σε σκουπιδι..πιστευω οτι μονο οσοι απαρνηθουν τα παντα και δεχθουν οτι πλεον δεν ισχυει τιποτα και ολα ειναι ψευτικα θα την βγαλουν λιγο καθαρη..ναι η οικονομικη κριση εφερε καταστροφη αλλα ο ελεγχος του καιρου αδειασε τους ανθρωπους απο ενεργεια και αυτο ειναι χειροτερο δεν μπορεις να παλεψεις! το τι θα βγει μονο ο θεος το ξερει..δεν ειναι πλεον στο χερι μας τιποτα απο πρακτικης αποψης..πρεπει πλεον να διαλεξουμε στρατοπεδο των υπερφυσικων δυναμεων χριστος η σατανας...και να κλεισουμε την τηλεοραση..αντε ισως κανενα αγωνα καμια ταινια και καμια σειρα της προκοπης αν υπαρχει...ειδησεις ποτε ειναι τρομοκρατκη επιθεση στα σπιτια μας δεν χρειαζεται να ξερουμε τους νεους νομους θα μας βρουν εκεινοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ περισσότερο όταν αυτή η τεχνητή κακοκαιρία θα συνοδευτεί από ισχυρό σεισμό 10 ρίχτερ ο οποίος θα πλήξει τον ελλαδικό χώρο τις επόμενες ημέρες βυθίζοντας στο πάτο της θάλασσας ολόκληρες περιοχές!!!


    Οι σαυρήτες χτυπάνε εκδικητικά την Ελλάδα με το HAARP σε αντίποινα για την απόφαση του Vladimir Putin να θέσει ένα τέλος στη συμφωνία της Γιάλτας του 1945 πατώντας "πόδι" στα Βαλκάνια με αφορμή την επιδιωκόμενη από τη δρακονιανή αδελφότητα αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο την πεμπτη 20/2/2014 ξεκινησαν παλι σαρωτικοι ψεκασμοι στα κεφαλια μας απο τους βρωμικους μαζι με τους βρωμικους κομματαρχοπολιτικαντιδες του εθνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...