Έτοιμη η κακοκαιρία μέσα σε λίγες ώρες... Σκοτείνιασε ο ουρανός!!!

Admin | Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 | 3:47 μ.μ. | 21 σχόλια

"Παρά τους χθεσινούς ψεκασμούς, εχθές το βράδυ ο ουρανός ήταν αρκετά καθαρός μέχρι και νωρίς το πρωί σήμερα. Είναι απίστευτο πως κατάφεραν να τον χαλάσουν μέχρι σήμερα το μεσημέρι...
το πιστεύω γιατί το είδα, αλλά ΔΕΝ το πιστεύω.

Καταλαβαίνω και όλους αυτούς που πιστεύουν ότι είναι θεωρίες συνωμοσίας.
Δεν αναφέρομαι στους λίγους που χρησιμοποιούν τέτοια επιχειρήματα με σκοπιμότητα.
Αναφέρομαι στους πολλούς που προτιμούν να μην κοιτάνε τον ουρανό (ούτως ή άλλως έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να τον κοιτάνε) και να πείθουν τον εαυτό τους ότι αυτές οι καιρικές συνθήκες είναι φυσιολογικές, από το να ζουν μέρα με τη μέρα έχοντας επίγνωση του ότι κάποιοι, για κάποιο ή κάποιους λόγους, έχουν τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή τους.
Νομίζω ότι αυτή η αλήθεια είναι δυσβάσταχτη! "

Αναγνώστρια (Αθήνα)

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την Τρίπολη που μας έστειλε φίλος αναγνώστης

Τρίπολη 30-1-2014




Προσέξτε τον ιονισμό της ατμόσφαιρας...














































Ευχαριστούμε θερμά όσους μας αποστέλλουν οπτικό υλικό, απόψεις, παρατηρήσεις και σχόλια και μας βοηθούν στην προσπάθειά μας. 


Category: ,

21 σχόλια:

  1. Μέχρι τώρα φωτογράφιζα ή βιντεοσκοπούσα τους αεροψεκασμούς πάνω από την περιοχή μου. Μάλιστα από τα παιχνιδάκια των πιλότων, καταλάβαινα πότε έχουν κέφια και το διασκεδάζουν πραγματικά, κάνοντας σχεδιάκια με τις ουρές που αφήνουν! Άλλες φορές χιαστί, άλλες φορές τρίλιζα, παίζοντας μεταξύ τους 2 ή 3 πιλότοι ...και πάει λέγοντας.
    Τα έσβησα όλα.
    Αυτό το φαινόμενο έγινε καθημερινό, μόνο όσοι εθελοτυφλούν το αρνούνται.
    Είπα πως από δω και πέρα θα τραβάω καθαρές ηλιόλουστες μέρες.
    Η φωτογραφική μου μηχανή από τότε ξεφορτίστηκε πολλές φορές άδεια, χωρίς να έχω τραβήξει ακόμα ούτε μία φωτογραφία.

    Θα μου πείτε χειμώνας είναι. Όμως εγώ έζησα χειμώνες με παγωμένες μέρες, αλλά ο ήλιος να λάμπει ολοκάθαρος στον ουρανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο η NSA όσο και η DARPA έχουν εξαπολύσει έναν άνευ προηγουμένου καιρικό και τεκτονικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδος και των υπόλοιπων χωρών του Ευρωμεσογειακού Νότου που βρίσκονται υπό μνημονιακή αιχμαλωσία.

    Οι σεισμοί και η κακοκαιρία στον Ευρωμεσογειακό Νότο θα συνεχιστούν όσο τα PIIGS συνεχίσουν το φλερτ με τη Ρωσία σε διάφορους τομείς όπως η ενέργεια και η άμυνα.

    Κοινή επιδίωξη των Σαυρητών της πεφωτισμένης Δύσης και των λακέδων τους στη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική είναι η αποτροπή πάση θυσία απόσχισης των "κρατών-παρία" από τη σφαίρα επιρροής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και άπ' ό,τι όλα δείχνουν ο Κουτσοφλέβαρος θα μας κάνει ποδαρικό με "εισαγόμενο" πολικό χιονιά από τη Βόρεια Αμερική φέρνοντας μαζί του τον υπερμεταλλαγμένο ιό της νέας γρίπης ο οποίος παρασκευάστηκε πρόσφατα στα εργαστήρια-γιάφκες της CIA και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA.

    Είναι ολοφάνερο πως τα ΝΑΤΟϊκά chemdrones θα σπείρουν τον όλεθρο μ' ένα θανατηφόρο cocktail από τη νέα υπερμετάλλαξη του H1N1 σε συνδυασμό με άλλες βλαβερές ουσίες όπως η γλυφοζάτη και η φορμαλδεύδη.

    Χιλιάδες συνανθρωποί μας θα πεθάνουν από τη νέα πανδημία που επιφυλάσσουν οι σαυρήτες για τον ευρωμεσογειακό νότο, αποτέλεσμα του μολυσμένου χιονιά που θα χτυπήσει κατακούτελα την πόρτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα! Θα συμφωνήσω όσον αφορά το θέμα της ηλιοφάνειας και όσον αφορά το θέμα της φωτογράφισης... βαρέθηκα και εγώ να φωτογραφίζω.Ήδη με φίλους που το συζητούσαμε το θέμα,αντιμετώπισα πρόσφατα χλεύη ακόμη και από αυτούς. "Έχουμε με σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε"... τι να περιμένω από αδιάφορους στρουθακαμηλίζοντες και δειλούς? Έχω την αίσθηση πως θα βιώσουμε τον αργό θάνατο ο καθένας μόνος του στο σπίτι του. Δεν υπάρχει πλέον 1821... Μόνο ένα μεγάλο θαύμα θα σώσει την ανθρωπότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω με τους σχολιασμούς σου... Θα ήθελα όμως την άποψή σου σε κάτι... Πόσο νομίζεις είναι το ποσοστό των Ελλήνων που πιστεύει ότι υφίστανται όλα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω σε όλα όσα γράφεις! Μόνο με πίστη στο Θεό ίσως αντέξουμε,και μόνο αν επέμβει δραστικά και βοηθήσει όλη την ανθρωπότητα.Αλλιώς δεν βλέπω καμία ελπίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της metron analysis για το Έθνος 1 στους 3.
    http://psekasmata.blogspot.gr/2013/10/metron-analysis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την έχω διαβάσει και αναρτήσει.Κάποιοι σχολίαζαν ότι είναι περισσότεροι... δεν ξέρω αν μπορώ να τις εμπιστευτώ.Προσωπικά βλέπω στην δική μου κοινωνία ,ούτε 1 στους 3.Και από αυτούς που πιστεύουν ότι υφίστανται η χημικοί αεροψεκασμοί,βαρέθηκαν να ασχολούνται και δεν θέλουν να το συζητάνε πλέον. Υπάρχει μιά απελπισία και ηττοπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ θα διαφωνήσω με το θέμα της φωτογράφισης. Ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει τι γίνεται στον ουρανό. Πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε ζουν κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι είτε σε ένα γραφείο. Πρέπει να τους δώσουμε μια ώθηση και ένα κίνητρο να παρατηρούν τον ουρανό. Αυτό θέλουν, να βαρεθούμε και να μην ασχολούμαστε με το θέμα. Ας μην τους κάνουμε τη χάρη. Όλοι μας έχουμε συναντήσει το χλευασμό και την αδιαφορία πάνω σε αυτό το θέμα. Το σίγουρο είναι όμως ότι σε πολλούς μπαίνει ο προβληματισμός ακόμα και αν δεν το δείχνουν. Έχω πολλά παραδείγματα από ανθρώπους που κρατούσαν την ίδια στάση, μετά προβληματίστηκαν και στη συνέχεια πείστηκαν. Έχουμε υποχρέωση να προσπαθήσουμε με τις όποιες μας δυνάμεις να αφυπνίσουμε τον κόσμο καθώς τα συστημικά ΜΜΕ και blogs προσπαθούν για το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οφείλω να συμφωνήσω με τη διαπίστωσή σου αυτή. Κι εγώ μέχρι πρότινος που δε κατοικούσα στην επαρχία, ουδέποτε είχα δώσει πραγματική σημασία στο θέμα --προφανώς και το αντιμετώπιζα ως «ανυπόστατο» αφού σπανίως είχα την ευκαιρία να αντικρύσω τι συμβαίνει σε καθημερινή βάση εκεί ψηλά. Καλό είναι να εξακολουθήσει να δίνεται η ευκαιρία, το οπτικό ερέθισμα και σε άλλους ανυποψίαστους συνανθρώπους μας, «εγκλωβισμένους» στη καθημερινή τους αγχωτική ρουτίνα (σπίτι - δουλειά), να βλέπουν και την άλλη όψη του νομίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα. Το να μαζευτεί καινούριο υλικό είναι το πιο εύκολο.
    Κι ούτε ποτέ θα κουραστώ να ενημερώνω τον κόσμο περί αυτού. Θέλω να πιστεύω πως ήδη έχω αφυπνίσει αρκετούς και όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον να πάρουν περισσότερες πληροφορίες, αν έχουν Ίντερνετ, τους παραπέμπω εδώ.
    Όσο προσπαθούν να μας βγάλουν γραφικούς ή φαντασιόπληκτους, τόσο πεισμώνω και παίρνω δύναμη να συνεχίσω να μιλάω για αυτό το φαινόμενο.
    Και πιστέψτε με δεν με πτοούν όσοι με χλευάζουν γιατί εύκολα μπορώ να διακρίνω μέσα από το ειρωνικό χαμόγελό τους, την ανησυχία μήπως και τελικά αυτά που τους λέω ισχύουν.
    Αυτό μου φτάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Βασίλη, απόψή μου είναι να μην σταματήσεις να ενημερώνεις τον κόσμο.
    Η ημιμάθεια και η αμάθεια μας, πλεονάζουν δυστυχώς στην Ελλάδα.
    Και στην κούρασή μας από αυτά που περνάμε σαν λαός.
    Εκεί ποντάρουν όλοι αυτοί, όπως πολύ σωστά έγραψαν τα psekasmata στο παραπάνω σχόλιό μου.
    Συμφωνώ απόλυτα πως δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη και να παραιτηθούμε.
    Άλλωστε αυτό αφορά το πιο σημαντικό αγαθό που έχουμε: την υγεία μας.

    Υπάρχουν τρόποι να προστατευτούμε από αυτά που μας ψεκάζουν. Ψάξτο. Πρέπει όσο μπορούμε να θωρακιστούμε.
    Μην περιμένεις σχετικές πληροφορίες από όλα τα πιόνια της ενημέρωσης.
    Τα κρύβουν κι αν δουν πως γίνονται ευρέως γνωστά, θα βρουν τον τρόπο να τρομοκρατήσουν και να απομακρύνουν τον κόσμο.
    -για τους τρόπους προστασίας μιλάω-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Dear Ariel αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.


    Έχω μια παλιά ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Kodak Easyshare CX7300 που εκτός ότι είχε συνεχώς πρόβλημα με τη μπαταρία μου είναι τώρα εντελώς άχρηστη αφού η Kodak σταμάτησε οριστικά τη διάθεση του δωρεάν λογισμικού Easyshare μέσω Internet.



    Θα μπορούσα κάλλιστα ν' αγοράσω μια καινούργια αλλά το πενιχρό επίδομα αναπηρίας που λαμβάνω από τα ταμεία του ΕΟΠΥΥ και το οικογενειακό budget δεν μου το επιτρέπουν προς το παρόν.


    Ίσως μια μέρα (κι εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες) αποκτήσω μία για να μπορέσω τουλάχιστον να τραβήξω κάποια πλάνα από την αμαρτωλή δράση των ΝΑΤΟϊκών chemdrones και να σας στείλω πλούσιο οπτικό υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλοι μου πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με το θεμα εχουν γνωση και επιγνωση του τι πραγματικα συμβαινει...σας διαβεβαιω οτι ουτε το 10% των ελληνων ξερει τι πραγματικα συμβαινει η εστω ειναι ανοιχτο στο ενδεχομενο αυτο(οτι μας ψεκαζουν σαρωτικα )..το βλεπω απο την πολη που ζω(ξυλοκαστρο) ειμαστε 100 διαφοροι εννοω ατομα η στην πλατεια και γυρω γυρω,,,ψεκαζουν πανω απο τα κεφαλια μας και μονο εγω κοιταζω και τους βλεπω ολοι εχουν χαζεψει με τα τσοντοκαναλα οτι τους πουνε,,ακομα και καποιοι φιλοι μου δεν πιστευουν γρι τι τους γινετε,ακομα και οι γονοις μου λενε μπααα δεν το κανουν.οποτε ειμαστε λιγοι και καλοι οπως συνηθως λεω..δυστηχως ειμαστε μονοι σε αυτον τον δοσιλογο τοπο που κυριαρχουν τα λαμογια και οι κλεφτες....εχουν τρομαξει τον κοσμο να μενει κλεισμενος στα σπιτια του και να βλεπει τα τσοντοκαναλα να του κανουν brainwash σαρωτικο και συνεχωμενο.η κατασταση ειναι ακριβως οπως στην ταινια του καρπεντερ που ειναι και ηταν προφητικη για την εποχη μας(το (ζουν αναμεσα μας)θυμηθειτε οτι το brainwash γινοταν απο τα τσοντοκαναλα και καθε λογοις κεραια τοποθετημενη παντου και γυρω γυρω....στο να υπνωτιζουν τον κοσμο.αυτα εν ολιγης και ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την απάντηση στο πρόβλημα μπορεί να τη βρεις μέσα από τα βελγικά κόμικς, φιλαράκο.

    Ο 8ος τόμος της σειράς Blake and Mortimer SOS Μετεωρίτες κυκλοφόρησε το 1959, χρονιά-ορόσημο για τη γεωμηχανική αφού οι ΗΠΑ ξεκίνησαν τα πρώτα πειράματα οπλοποίησης του καιρού.



    Είχε προηγηθεί το Αίνιγμα της Ατλαντίδας δύο χρόνια πριν με το σκηνικό να παραπέμπει στο σχετικά κοντινό 2037 όταν οι Άτλαντες εγκατέλειψαν τη Γη για να εγκατασταθούν σε άλλο πλανήτη και να χτίσουν έναν καινούργιο κόσμο απαλλαγμένο από τους πολέμους, τη δυστυχία, τη φτώχεια και τις αρρώστιες.

    Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του πρίγκηπα Ίκαρου στο Αίνιγμα της Ατλαντίδας. Ένα μανιφέστο ή μια οδηγία: "Πείτε στους γήινους πως βρίσκονται σε μια νέα εποχή γεμάτη θαυμαστές ευκαιρίες, πως την ειρήνη και την ευτυχία δε θα τις βρουν στην επιστήμη και το θρίαμβο. Θα τις βρουν, αν διώξουν από μέσα τους το μίσος και την ανοησία. Άς έχουν την καταστροφή της Ατλαντίδας ως παράδειγμα προς αποφυγήν!".

    Η ιδέα μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα την επίμαχη αναφορά του Henry Kissinger για το γεωμηχανικό υπερόπλο Xindi που θα έμπαινε σε τροχιά γύρω από τη υφήλιο εκείνη τη χρονιά και θα την τίναζε στον αέρα με τις υπέρυθρες ακτίνες του. Σκέφτηκα τότε πως υπάρχει κάποιος τρόπος διαφυγής των ανθρώπων στο διάστημα σε περίπτωση διαμελισμού της Γης μετά από σύγκρουση με κάποιον αστεροειδή ή ενδεχόμενη επίθεση των σαυρητών με το υπερόπλο SX1.

    Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταλυτική στην εξεύρεση κάποιας μορφής ζωής σε άλλο πλανήτη όπως για παράδειγμα ο Άρης και ο Κρόνος.

    Δυστυχώς δεν διαθέτουμε διαστημικά αεροσκάφη όπως οι μακρυνοί μας απόγονοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και να σκεφτείς τον σαδισμό με τον οποίο αυτά τα τέρατα χειραγωγούν με περισσή ευκολία τα αθώα αγγελούδια από την πρώτη ημέρα που θα έρθουν στον κόσμο μέχρι την μετέπειτα ενηλικίωσή τους.

    Μέσω της τηλεόρασης και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών για κονσόλες και Η/Υ οι σαυρήτες θέλουν να χτίσουν μια νέα γενιά από κτηνώδη ρομπότ.

    Για την επίτευξη αυτού του σκοπού επιστρατεύουν τη NASA και τη DARPA προκειμένου να τρομοκρατήσουν αυτές τις αθώες παιδικές ψυχές καθιστώντας τες εκτεθειμένες στις αρρωστημένες τους ορέξεις.

    Η αρχή γίνεται με το bullying στο σχολείο και το cyberbullying στον κυβερνοχώρο. Έχουν γίνει φιλόδοξες προτάσεις για την καταπολέμηση αυτού του φαινομένου οι οποίες δυστυχώς κατέληξαν στο καλάθι των αχρήστων μετά από παρέμβαση των lobby της διεθνούς κινηματογραφικής και πολεμικής βιομηχανίας.

    Αυτό που μου κάνει αλγεινή εντύπωση είναι ο τρόπος με τον οποίο οι πολυεθνικές του θεάματος ωθούν χιλιάδες νεαρές κοπέλες στην πορνεία και τον αγοραίο έρωτα. Ορισμένες άπ' αυτές τις πολυεθνικές έχουν κατηγορηθεί για σκοτεινές διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ουσιαστικά,ποτέ δεν έχω παραιτηθεί... ίσως να σταμάτησα να μιλάω αδιάκριτα σε οποιονδήποτε όπως έκανα παλιότερα για τον απλό λόγο... πλέον δεν έχω τις αντοχές να ακούω ηλιθιότητες και όχι κάτι τεκμηριωμένο,όσον αφορά την αρνητικότητα κάποιων να δεχθούν την πραγματικότητα.Είμαι 40 μήνες συνεχώς με ασταμάτητες ιώσεις... συνέπεσε να ήμουν πολλά χρόνια με λοιμώξεις και με τόνους αντιβίωσης ώστε να μου διαλύσουν εντελώς το ανοσοποιητικό.Δυστυχώς κολλάω όποια ίωση υπάρχει και αν δεν ήμουν δυνατός και γυμνασμένος ίσως να μην άντεχα τελικά,όπως μου είπε και η γιατρός μου.Εδώ να σημειώσω κάτι όσον αφορά την θεραπεία μου.Είχα ουρολογικές λοιμώξεις και μου τις έλυσε παθολόγος με μια θεραπεία όπου,αυτός που την έχει ανακαλύψει,κρύβεται πλέον από τις φαρμακευτικές,όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά από απειλές κατά της ζωής του.

    κοιτάξτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=PGjUp1zoov8

    και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=eHfpuXDOJw8

    Άλλο ένα Νεοταξικό θέμα... όχι θεραπείες ουσιαστικές και χωρίς παρενέργειες!!! Η παθολόγος μου μου είπε επί λέξη... " αν βγεί στο φαρμακείο αυτή η θεραπεία,είναι φθηνή,καταργεί τα αντιβιοτικά και μπορεί να σκοτώσει όλα τα βακτήρια και τους ιούς (HIV.HCV και άλλα)."

    Με λίγα λόγια... έχω νιώσει στο πετσί μου τους χημικούς αεροψεκασμούς και δεν είναι η ιδέα μου όταν τους έβλεπα να συμβαίνουν,την επόμενη μέρα πάντα αρρώσταινα.Δηλαδή... από τότε που διαλύθηκα το ανοσοποιητικό μου... συνεχώς... ασταμάτητα!!! Γι αυτό λοιπόν πλέον δεν έχω τις αντοχές να με αντικρούουν αδαείς αδιάφοροι ημιμαθείς και "στρουθοκάμηλοι". Σε όσους έχουν διάθεση να μάθουν και να αφυπνιστούν,τους ενημερώνω όσο μπορώ,τους παραπέμπω στα psekasmata ή σε άρθρα που μεταφορτώνω και εγώ στην ιστοσελίδα μου. Ο Θεός να βάλει το χέρι του,γιατί δεν βλέπω να σταματάνε οι Εωσφοριστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταρχήν τα συγχαρητήριά μου στην παθολόγο σου, είναι από τις εξαιρέσεις που δεν παπαγαλίζουν τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών.
    Δυστυχώς υπάρχει πληθώρα ανθρώπων που πλήρωσαν με τη ζωή τους τις λύσεις υγείας και θεραπειών που ανακάλυψαν.


    Αν θέλεις κάνε μία έρευνα στο διαδίκτυο για τον ζεόλιθο και την οικιακή του χρήση.
    Άρχισαν όμως και γι αυτόν φωνές τρομοκρατίας, φιλτράρισε τις πληροφορίες λοιπόν!
    Εμείς στην οικογένεια δίποδα και τετράποδα τον χρησιμοποιούμε σχεδόν παντού.
    Στο νερό που πίνουμε, στον καθαρισμό οσμών, στη γη που σπέρνουμε κλπ.

    Δεν είναι φάρμακο, αλλά "πλένει" από τον οργανισμό ότι μας ψεκάζουν! Που σημαίνει, δεν αφήνει το ανοσοποιητικό μας να εξασθενήσει από τις ουσίες των δολοφόνων.



    Και κάτι τελευταίο:
    Ο Θεός για να μεσολαβήσει προς βοήθειά μας, πρέπει εμείς να του απλώσουμε το χέρι.
    Και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να έχουμε πίστη.

    Αν οι προσευχές των λίγων έχουν τόση δύναμη, τότε ναι, ίσως έχουμε ελπίδα...


    Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευχαριστώ πολύ! Γνωρίζω για τον ζεόλιθο και πήρα κατά καιρούς και εγώ βάση των όσων είχα μάθει τα οποία συμφωνούν με την άποψή σου ως προς την προστασία μας από τα βαρέα μέταλλα.


    Και φυσικά έχω διαβάσει πρόσφατα που κάποιοι πάνε να τον ενοχοποιήσουν για προβλήματα υγείας.


    Όσο για την θεραπεία MMS που έχω κάνει,κανείς δεν έχει πεθάνει από αυτήν και αν μπορείς να μάθεις για αυτήν,θα καταλάβεις.


    Και φυσικά υπάρχουν κάποιοι "λίγοι" που έχει τεράστια δύναμη η προσευχή τους.Λίγο εμείς... πολύ αυτοί... ας ελπίσουμε στο θαύμα! Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κι εγώ το ίδιο - και μάλιστα από το στενό οικογενειακό μου περιβάλλον.

    Όλη η οικογένειά μου - γονείς, θείοι, αδελφοί και εξάδελφοι - αρνούνται να κοιτάξουν κατάματα την αλήθεια. Προσπάθησα να τους πείσω άπειρες φορές. Μάταιος ο κόπος.



    Μάλιστα οι γονείς μου έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν πως όλα αυτά που λέω είναι ανοησίες: "Είναι δυνατόν οι Αμερικάνοι να κάνουν τέτοια πράγματα; Σταμάτα να πιστεύεις όλες αυτές τις σαχλαμάρες που λένε στο Internet!"


    Ελάχιστοι είναι αυτοί που πιστεύουν στους ψεκασμούς και εγώ είχα την ατυχία να είμαι άπ' αυτούς.



    Ο χλευασμός και η υποκρισία περισσεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ σωστά πράττεις.


    Δυστυχώς όσο οι δρακονιανοί κρατάνε τον κόσμο στον ύπνο του δικαίου τόσο θα παραμονεύει ο θάνατος που ακούει στο όνομα SX1 Xindi.


    Από μικρός παρακολουθούσα Star Trek και ουδέποτε φαντάστηκα πως κάποια μέρα οι φρικιαστικές σκηνές με το γεωμηχανικό υπερόπλο Xindi θα έπαιρναν κάποια μέρα σάρκα και οστά.



    Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι πως ο Henry Kissinger παραδέχτηκε την ύπαρξη αυτού του υπερόπλου απειλώντας εμμέσως πλην σαφώς πως θα το χρησιμοποιήσει εναντίον μας εφόσον η αντίσταση στα διαβολικά σχέδια της Δρακονιανής Οικουμένης συνεχιστεί επ' αόριστον.


    Βέβαια είχε προηγηθεί η γνωστή "διαθήκη" των σαυρητών που διέρρευσε προσφάτως στο διαδίκτυο στην οποία γίνεται λόγος για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.



    Ποιάς εποχής; Για τη συντέλεια της Κοσμογονίας ή για κάτι άλλο ακόμα χειρότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...