Επιβεβαιώνονται οι αραιές νεφώσεις τις ΕΜΥ... με αεροψεκασμούς!

Admin | Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 | 1:58 μ.μ. | 1 σχόλια

Δυστυχώς ήρθε η επιβεβαίωση του χτεσινού μας άρθρου. Οπως είχαμε αναφέρει σχετικά το δελτίο της ΕΜΥ για μια ακόμα φορά έκανε λόγο για "αραιές νεφώσεις...παροδικά αυξημένες"
Σας παραθέτουμε και το δελτίο για επαλήθευση.
Καμαρώστε λοιπόν τις αραιές νεφώσεις και αναμείνατε για νέα επιδείνωση του καιρού...



Τρίπολη 30-1-2014





























Category: , ,

1 σχόλιο:

  1. ηλιο δεν θελουν γιατι τους σκοτωνει τους ιους και τα μικροβια. ο ηλιος ειναι ζωη και τον κρυβουν για να εχουμε μονιμη καταθλιψη και αρρωστιες..βαζουν και το haarp μετα για να τα στρωσει και ετοιμο το σκηνικο της παλαβωμαρας...δυστυχως πιστευω οτι αυτο δεν θα αλλαξει ποτε και μονο οσοι ζητησουν βοηθεια απο το θεο θα την σκαπουλαρουν..αλλαζει ο πλανητης και ολη η ιδεολογια..θα εχουμε ζωη με φοβο για τα παντα χωρις περιουσια αλλα σε κατεργα για δουλεια με μονο λιγο φαι..οτι βλεπουμε και ακουμε απο την τηλ και τα μμε ειναι ψεμα προκατασκευασμενο και καλλιεργουν φοβους και μια διεστραμμενη περιβαντολολαγνεια..δηθεν για τη φυση που αυτοι διαλυσανε πρεπει εμεις να πεθανουμε...πρεπει να κρατησουμε ηρεμια και το μυαλο μας μονο γιατι ολα τα υπολοιπα θα μας τα παρουν οσο και να φωναζουμε ..θα πρεπει ναζησουμε με λιγα και εκτος συστηματος με πιστη στο θεο...ποσοι μπορουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...