Παρατηρείτε νεφοκάλυψη σήμερα στον ουρανό; Μήπως συνέβη κάτι χτες;;; Ακολουθεί ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο καιρού!!

Admin | Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 | 1:57 μ.μ. | 2 σχόλια

Ακόμα μια σύμπτωση μετά από αεροψεκασμούς να χαλάει ο καιρός. Έχουμε χάσει το λογαριασμό! Για την ακρίβεια δεν θυμόμαστε κάποια φορά που να παρατηρούνται αεροψεκασμοί και να μην έχει χαλάσει ο καιρός! Μήπως θυμάστε εσείς καμία ; Το σίγουρο είναι ότι θέλουν να μας κρύψουν τον Ήλιο. Το θέμα είναι το γιατί!
Όπως ήταν αναμενόμενο εκδόθηκε, κατά την γνωστή τους τακτική και το καθιερωμένο έκτακτο δελτίο.  Αλήθεια πόσο συχνά ακούτε τον τελευταίο καιρό για έκτακτα δελτία;;; Είναι η μόδα των τελευταίων ετών που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δε μας κάνει πλέον καμία εντύπωση.
Πιο συγκεκριμένα το δελτίο αναφέρει:

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ, με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η κακοκαιρία μάλιστα θα ξεκινήσει από τα δυτικά και θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο.

Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές θα πέσουν απόψε στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα.

Χιόνια θα πέσουν επίσης από απόψε στα ορεινά, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Το Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει βροχερός, με τους ανέμους όμως να πνέουν από νότιες, νοτιοδυτικές διευθύνσεις, κατά τόπους θυελλώδεις, έως και 9 μποφόρ.

Την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους κυρίως στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα.

Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα ισχυρές θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά, στα ημιορεινά της Κεντρικής Ελλάδας, αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Βόρειας Ελλάδας.

Σταδιακά οι άνεμοι θα μεταβληθούν σε βόρειοι έντασης μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει αισθητή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Δείτε τώρα και την "έκτακτη" αλλαγή του καιρού...


Τρίπολη 24-1-2014











































Category: ,

2 σχόλια:

  1. Οι καιρικές επιθέσεις της "Οικουμένης" χρησιμοποιούνται ως μέσο πίεσης για να μην περάσει ο ευρωπαϊκός Νότος στο αντίπαλο στρατόπεδο.


    Εκβιασμοί από την Τρόικα, απειλές για αποσταθεροποίηση από το ΝΑΤΟ και τον ΟΟΣΑ, άπ' όλα έχει ο μπαξές των σαυρητών!


    Ο ηθικός αυτουργός της τεχνητής κρίσης χρέους λόρδος Lloyd Blankfein παραμένει στο απυρόβλητο συνεχίζοντας αμετανόητος - όπως οι ομοϊδεάτες του Jacob Rothschild, David Rockefeller, George Soros, Henry Kissinger και Zbigniew Brzezinski - την επίδειξη πυγμής και αυταρχισμού ενάντια στα "ανυπότακτα χάπατα" που αντιστέκονται στις αρρωστημένες του ορέξεις για υπερπλανητική κυριαρχία.


    Όσο η NSA και η DARPA εξακολουθήσουν να κουμαντάρουν το κλίμα της Γης τόσο θα υφίσταται η απειλή του διαμελισμού της από τα γεωμηχανικά υπερόπλα HAARP και XINDI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, χθες το απόγευμα έριξαν ένα συντονισμένο ψεκασματάκι - «δώρο έκπληξη» πάνω από τη Τρίπολη, σε χρόνο dt, μετά από αρκετές ημέρες απουσίας. Είχαμε σχεδόν αρχίσει ν' ανησυχούμε για τη... «δόση μας»! Δε περιμέναμε όμως κι έτσι ξαφνικά, το απόγευμα, την άφιξή της, αφού τους τελευταίους τουλάχιστον μήνες στη περιοχή μας, μας έχουν συνηθίσει σε ολοήμερες επιχειρήσεις, από την ανατολή έως -τουλάχιστον- το σούρουπο.

    Είναι όμως πραγματικά έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα; Τις ημέρες εκείνες που μας φαίνονται -εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον- «φυσιολογικές», δε δρομολογούνται καθόλου αεροψεκασμοί; Ή απλά δε τους παρατηρούμε, λόγω του καθιερωμένου πια «μοντέλου» διάκρισης contrail - chemtrail;

    Contrails vs Chemtrails - yet another controversy

    Κάποιες λοιπόν από αυτές τις φαινομενικά κανονικές, ήπιες ημέρες, έτυχε κι εγώ στη κεντρική Πελοπόννησο να παρατηρήσω τη διέλευση ορισμένων αεροσκαφών που ναι μεν δεν άφηναν τις συνηθισμένες, τεράστιες και «επίμονες» ουρές και διαλύονταν σε λιγότερο από λεπτό, εντούτοις όμως είχαν σχετικά μεγάλο μήκος (υποκειμενικός ο χαρακτηρισμός, I know), διαλύονταν κάποιες φορές σε περίεργους, λεπτούς κυκλικούς σχηματισμούς και βέβαια τα αεροσκάφη παρέμεναν «αόρατα» στα γνωστά tracking sites. Οι επίμαχες πτήσεις ήταν πάντοτε ελάχιστες --δεν έτυχε ποτέ να παρατηρήσω παραπάνω από 2-3 όλη την ημέρα. Στο τέλος του παρόντος σχολίου επισυνάπτω μια εικόνα από το google, κακής ποιότητας αλλά τη μοναδική που αποτυπώνει αυτή μου τη παρατήρηση. Πρόκειται απλά για σύμπτωση; Διαφορετική ταχύτητα / υψόμετρο / τύπος αεροσκάφους ή ψεκαζόμενου υλικού / ατμοσφαιρικές συνθήκες; Ή δύνανται "on-demand" να μετασχηματίζονται τα chemtrails (δεν εννοώ με το μαγικό on/off button αλλά με κάτι πιο «πανούργο») από "persisting" σε "non-persisting"; Ποιός ξέρει άραγε. Θα μοιραστώ μαζί σας τους ακόλουθους υπερσυνδέσμους, στους οποίους οι αναρτηθείσες απόψεις φαίνεται σε κάποιο ποσοστό να συμφωνούν με τη προηγούμενη διαπίστωσή μου.

    Κατ' εμέ πάντως, ένα είναι οφθαλμοφανές: το «παραδοσιακό» μοντέλο διάκρισης contrails - chemtrails οφείλει να... επικαιροποιηθεί. Το θέμα είναι πως σκατά, ειδικά εμείς οι νεότεροι, να θυμηθούμε πώς είναι - ήταν (αν ποτέ και πότε) τα αληθινά contrails. Όπως φυσικά συμβαίνει και μ' εκείνα τα αναθεματισμένα τα ψευτο-cirrus clouds που έχουμε σιχαθεί να χαζεύουμε τελευταία, που κι αυτά ένας Θεός / Buddha / Allah γνωρίζει πώς (και αν ποτέ) έμοιαζαν στη φυσιολογική εκδοχή τους.

    -----

    Persistent and non peristent chemtrails (Revisited) -- YouTube Video
    Smelling and Tasting Chemtrails
    The Eight Major Chemtrail Types

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...