Στο ίδιο έργο θεατές... Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά αεροψεκασμοί και... έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού.

Admin | Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 | 11:24 μ.μ. | 4 σχόλια

Όπως μπορείτε να δείτε και στις προηγούμενες αναρτήσεις μας, το σκηνικό επαναλήφθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Αεροψεκασμοί και στη συνέχεια τα έκτακτα καιρικά δελτία της ΕΜΥ. Πολλοί θα θυμάστε ότι παλιότερα η ΕΜΥ εξέδιδε τα δελτία επιδείνωσης του καιρού αρκετά νωρίτερα. Τώρα εκδίδει έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού λίγες ώρες πριν
εκδηλωθούν. Θα υπέθετε κανείς ότι με την πρόοδο της τεχνολογίας και με την επιπλέον απόκτηση της γνώσης τα φαινόμενα αυτά θα μπορούν να προβλεφθούν αρκετά νωρίτερα απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια. Όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Γιατί άραγε;  Έχουμε μια υποψία..  πιστεύουμε ότι την έχετε κι εσείς...


Αρκαδία 30-12-2013 (ημέρα των αεροψεκασμών)









































Αρκαδία 31-12-2013
(Δείτε την ιονισμένη ατμόσφαιρα)






















Δείτε επίσης...


Πελοπόννησος 30-12-2013



Πελοπόννησος 31-12-2013 (Μία μέρα μετά!)




Category: ,

4 σχόλια:

  1. ΟΧΙ εμεις ειμαστε τρελοι και συνομοσιολογοι.....δεν σας ειπαν να μην παιρνετε καραμελες απο ξενους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν το 1993 οι μετεωρολογικές υπηρεσίες και τα σεισμογραφικά κέντρα υπάγονταν στα ΓΕΣ κάθε κράτους.


    Με την έναρξη της λειτουργίας του HAARP οι αρμοδιότητές τους πέρασαν στην εποπτεία της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία παραγγέλνει τις καιρικές προγνώσεις και τις σεισμικές προβλέψεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της δρακονιανής αδελφότητας η οποία κατάφερε μέσα σε έναμιση σχεδόν αιώνα να χρησιμοποιήσει αυτές τις επιστήμες ως φονικά όπλα για την εξυπηρέτηση των κακόβουλων σχεδίων της.


    Σενάρια που βλέπαμε παλιότερα στα κόμικς του Edgar-Pierre Jacobs ζωντανεύουν μπροστά στα ανήμπορα μάτια των ανυποψίαστων πολιτών που υποφέρουν από τις επιπτώσεις της εγκληματικής αλλαγής….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οπως ειπε κι ο εθνικος μας μετεωρολογος Τ.Αρνειακος αυτα που βλεπετε ειναι απο τα καυσιμα των αεροπλανων!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=ASXEmWYzKcM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 05/01/2014 σαρωτικοι αεροψεκασμοι απο το πρωι στον ουρανο του ξυλοκαστρου,ειχαμε μια πανεμορφη καθαρη μερα με 14βαθμους,και τωρα ο ουρανος ειναι ολος ασπρος γαλακτωδης,απο τους βρωμικους που μας τα ριξαν απο το πρωι και σχεδον εκρυψαν τον ηλιο πισω απο την βρωμερη ασπρη κουρτινα τους.με οσους εχω μιλησει ολοι νιωθουν υπνηλια κουραση,βαρεμαρα χωρις ορεξη για τιποτα,καισας λεω δεν ειναι οι κριση ουτε τα τζακια και οι στωφες και οι παπαριες απτα τσοντοκαναλα του ψευδους,36 χρονια βλακειας και ψευτικων ιδανικων λαμογιας και 4 χρονια ψεκασμων απο αλλοφυλους παγκοσμιοποιητες,,,τωρα θεριζουμε θυελλες καιτα χειροτερα ερχονται μην σας κοροιδευουν,τα σαπια τσοντοκαναλα και κιτρινοφυλλαδες για σκουπισμα εκκενωσεων.μας εχουν ραμματα για την γουνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...