Μήπως αναρωτηθήκατε κι εσείς πόσο θα μείνει καθαρός ο ουρανός; Αεροψεκασμοί Αθήνα - Σούνιο 29-1-2014

Admin | Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 | 8:31 μ.μ. | 1 σχόλια

Δεν πρόλαβε καλά καλά να καθαρίσει ο ουρανός και οι λευκές γραμμές έκαναν την εμφάνισή τους σε χρόνο ρεκόρ!!! Αν και είμαι σίγουρος ότι έχετε μαντέψει σωστά, απλά για επιβεβαίωση η ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες προβλέπει
"αραιές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες"!
Το πιάσατε έτσι;;;


Αθήνα - Σούνιο 29-1-2014 5:00μμ



Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Καλό θα ήταν να αντικαταστήσεις την ΕΜΥ με την αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφαλείας και την DARPA. Αυτές είναι οι πλέον αρμόδιες να κρίνουν τι καιρό θα κάνει σε κάθε γωνιά της υφηλίου ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων και την Τριμερή Επιτροπή.

    Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες και τα σεισμογραφικά κέντρα έπαψαν να υπάρχουν προ πολλού αφού όλες οι αρμοδιότητές τους πέρασαν στα χέρια των Αμερικανών από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η λειτουργία του HAARP το 1993!

    Άν δεν έχεις ακόμα διαβάσει βελγικά κόμικς σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στον 8ο τόμο της σειράς Μπλέϊκ & Μόρτιμερ SOS Μετεωρίτες που κυκλοφόρησε το 1959 όταν οι ΗΠΑ ξεκίνησαν τα πρώτα πειράματα χειραγώγησης του καιρού.

    Μέσα από τις σελίδες αυτού του κόμικ θα καταλάβεις για πού το πάνε τα "σαυράκια" που κουμαντάρουν τον πλανήτη….

    http://www.youtube.com/watch?v=K6c_M_w_ex0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...