Τρίτη ημέρα συνεχόμενων αεροψεκασμών στην Πάτρα! 12-1-2014

Admin | Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 | 5:02 μ.μ. | 2 σχόλια

Για τρίτη κατά σειρά ημέρα συνεχίζονται οι αεροψεκασμοί στην πόλη της Πάτρας όπως και σε άλλες πόλεις. Άλλη μια περίοδο που οι καταγγελίες για αεροψεκασμούς είναι ταυτόχρονες σε πολλές περιοχές της χώρας. Δείτε τι γίνεται μέσα από τα σύννεφα...



Πάτρα 12-1-2014










Category: ,

2 σχόλια:

  1. Οι νοσηροί εγκέφαλοι που βρίσκονται πίσω από την κατάπτυστη απόφαση για περαιτέρω υπερεξουσίες στην τρόικα (συμπεριλαμβανομένης και της κατάχρησης στρατιωτικής βίας για την καθυπόταξη των "ανυπότακτων ιθαγενών" (useless eating sheeple) στις αρρωστημένες ορέξεις της δρακονιανής αδελφότητας) ευθύνονται για τους ψεκασμούς και την εξάπλωση του "Chemsmog" πάνω από τις ελληνικές μεγαλουπόλεις.


    Για το επόμενο τριήμερο η NSA προανήγγειλε νέα τεχνητή κακοκαιρία που θα πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στις περιοχές που θα πληγούν περισσότερο από τη καταστροφική μανία του HAARP περιλαμβάνεται και το λεκανοπέδιο της Αττικής.


    Τα φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν από τις πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης ενώ από την άλλη εβδομάδα οι σαυρήτες θα πραγματοποιήσουν νέες " θερμές" επιθέσεις από τα νοτιοανατολικά που θα ανεβάσουν τεχνητά τη θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και την κυριακη φιλοι μου 12/1/2014 σαρωτικοι αεροψεκασμοι απο τα βρωμο αεροσκαφοι των νατοικων-αμερικανων,πανω απο το ξυλοκαστρο,,ο ουρανος απο την παρασκευη που ξεκινησαν χαθηκε απο την βρωμια τους 3 μερες αλωνιζαν τον ελληνικο ουρανο που εδωσαν οι προδοτες της πατριδας μας στα νατοικα-ευρωλιγουρικα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...