Αποκάλυψη: Παραδέχονται πως ο 'μολυσμένος' αέρας προκαλεί τις υπερκαταιγίδες!!

Admin | Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 | 10:28 π.μ. | 7 σχόλια

Τα αερολύματα συμβάλουν στον σχηματισμό μεγάλων νεφών που ζουν μεγάλο χρονικό διάστημα
Λονδίνο 
Μια ακόμη αρνητική επίπτωση της μόλυνσης του αέρα εντόπισαν ερευνητές στις ΗΠΑ. Χρησιμοποιώντας δεδομένα για τα νέφη από περιοχές του
Ειρηνικού Ωκεανού, της Κίνας και των ΗΠΑ ειδικοί του Νοτιοδυτικού Εθνικού Εργαστηρίου του Ειρηνικού πραγματοποίησαν προσομοιώσεις. Τα αποτελέσματα των προσομοιώσεων έδειξαν ότι η κακή ποιότητα του αέρα προκαλεί ένα είδος «μετάλλαξης» στα νέφη.
Σχηματίζονται μεγαλύτερα σε μέγεθος (έκταση, πάχος κλπ) νέφη τα οποία κινούνται αργά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτό με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα τα νέφη αυτά να «τροφοδοτούν» καταιγίδες αυξάνοντας αξιοσημείωτα την ένταση τους. Επιπλέον τα μεγάλα σε μέγεθος και αργής κίνησης νέφη παγιδεύουν τη θερμότητα αυξάνοντας έτσι τη θερμοκρασία του πλανήτη.
Η αιτία
Ψηλά στην ατμόσφαιρα υπάρχουν σταγονίδια νερού και κρύσταλλοι πάγου. Υπό κανονικές συνθήκες, όταν ο αέρας είναι καθαρός, τα σταγονίδια και οι κρύσταλλοι πέφτουν με ταχύτητα στα νέφη υποχρεώνοντας τα να διαλυθούν. Όμως όταν υπάρχει μόλυνση στην ατμόσφαιρα, τα φυσικά και τεχνητά αερολύματα (αεροζόλ) που υπάρχουν εκεί συρρικνώνουν το μέγεθος των σταγονιδίων και των κρυστάλλων πάγου.
Σταγονίδια και κρύσταλλοι έχουν σοβαρές απώλειες σε όγκο και βάρος με αποτέλεσμα να μην πέφτουν προς τα κάτω πάνω στα νέφη αλλά να ανεβαίνουν ψηλότερα επιτρέποντας τον σχηματισμό μεγάλων νεφών που ζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα επιτρέποντας έτσι την εκδήλωση πολύ ισχυρών καταιγίδων.
[ Σχόλιο psekasmata ]
Τεχνητά αερολύματα (αεροζόλ) ;;;;;
Μισό.. γιατί μπερδεύτηκα... Τι τεχνητά αερολύματα; Καυσαέρια δε μας λένε ότι είναι;  Γίνεται να μολυνθεί ο αέρας με τα 'καυσαέρια'; 
Μήπως δε μας τα λέτε καλά;
 Δηλαδή αν εγώ τώρα σκεφτώ ότι κάποιοι σκόπιμα μολύνουν τον ατμοσφαιρικό αέρα με τους αεροψεκασμούς και προκαλούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα είμαι συνομωσιολόγος και γραφικός;;
Λέγεται τροποποίηση του καιρού, ανήκει στην κατηγορία μετεωρολογικά όπλα και είναι ένα από τα υπερόπλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε! Όποιος δεν κατάλαβε... δε θα καταλάβει ότι και να του πεις!

Category: , , ,

7 σχόλια:

  1. Μήπως μπορείς να αναρτήσεις κάποιο link για αυτόν τον Τζέιμς Κλάππερ να μάθω σχετικά ποιός και τι είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απολύτως προφανές πως οι σαυρήτες νοιώθουν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το κρυφό φλερτ της Ελλάδας με τη Ρωσία στο καυτό ζήτημα της εξαγοράς της ΕΛΒΟ και των ΕΑΣ από ρωσικά consortiums και την υπογραφή ενός αμυντικού συμφώνου ανάμεσα στις δύο χώρες.


    Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο στέλνουν εσπευσμένα τον στρατηγό Martin Dempsey στην Αθήνα προτού υλοποιήσουν τις απειλές τους.


    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα μεταφέρει τελεσίγραφο 48 ωρών προς την ελληνική κυβέρνηση για ακύρωση του αμυντικού συμφώνου με τη Ρωσία: "Αν μέχρι το βράδυ της Δευτέρας δεν υπάρξει ακύρωση αυτού του κατάπτυστου συμφώνου θα σας βάλουμε στην κατάψυξη!"


    Στο μεταξύ άλλα 3 άτομα πέρασαν από τη προκρούστεια κλίνη του HAARP, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τις καιρικές επιδρομές των Δρακονιανών Yankees στους 12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομολογούν ωμά και κυνικά πως οι υπερκαταιγίδες αποτελούν μέσο εκβιαστικής πίεσης προς τους "ανυπότακτους ιθαγενείς" για ν' αποδεχτούν την εγκαθίδρυση ενός αυταρχικού υπερπλανητικού καθεστώτος υπό την αρχηγία του λόρδου Jacob Rothschild τον οποίο παρουσιάζουν ως Αντίχριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει ποτέ έστω και η παραμικρή πιθανότητα να παραδεχτούν οι παγκόσμιοι δολοφόνοι,ότι είναι δυνάστες και δολοφόνοι της γης και των ανθρώπων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που λες το ομολόγησαν προ πολλού.


    Στο στόχαστρό τους είναι κάθε μορφή ζωής, όχι μόνον οι άνθρωποι.


    Ο Χένρι Κίσινγκερ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα παραδεχόμενος την ύπαρξη ενός φοβερού υπερόπλου ικανού να τινάξει ολόκληρους πλανήτες μέσω υπέρυθρων ακτίνων λέϊζερ.


    Οι σκηνές που βλέπουμε στο Σταρ Τρεκ με το υπερόπλο ΞΙΝΤΙ που τινάζει τη Γη στον αέρα αποτυπώνουν ανάγλυφα τις προθέσεις των δράκων να το σκάσουν στο διάστημα το 2020 προκειμένου να τινάξουν τον πλανήτη στον αέρα εξ αποστάσεως το 2037 ή το αργότερο το 2045.


    Φαντάζει απίστευτο, αλλά ο 90χρονος σαυρήτης άπ' ότι φαίνεται όλο και κάτι θα γνωρίζει για να παραδεχτεί τόσο ωμά και κυνικά την αλήθεια.


    Βλέπεις φίλε μου πόσο υποσυνείδητα είναι τα μηνύματα που εκπέμπουν οι χολιγουντιανές ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έναν δεν υπολόγισαν... Τον πραγματικό κυβερνήτη του σύμπαντος.Ο Δημιουργός και Πλάστης μας θα πεί την τελευταία λέξη στην ανθρώπινη ιστορία! Όταν ο Κύριος μεθ΄ημών ουδείς καθ, ημών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να γίνει!


    Για την ώρα αυτά τα κτήνη δείχνουν αποφασισμένα να μας μεταφέρουν πίσω στην εποχή των παγετώνων σε μια προσπάθεια ν' αποτρέψουν τις χώρες του Νότου που βρίσκονται υπό μνημονιακή κατοχή να ξεφύγουν από τη σφαίρα επιρροής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...