Έρχεται η πιο ψυχρή περίοδος των τελευταίων ετών... τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, δεν μπορούν να μας την αποτυπώσουν!

Admin | Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 | 6:25 μ.μ. | 8 σχόλια

Λίγες ώρες μόνο μένουν, πριν έρθει στην χώρα μας, η ισχυρότερη ψυχρή εισβολή των τελευταίων τουλάχιστον 6 ετών! Αυτό το λέμε διότι η συγκεκριμένη ψυχρή εισβολή, πέρα από το πάρα πολύ κρύο ως και ψύχος που θα φέρει ειδικά στην βόρεια, βορειοανατολική Ελλάδα, θα φέρει και ορισμένες χιονοπτώσεις όχι μόνο το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου, αλλά γενικότερα όσο διαρκέσει και κυρίως στο χρονικό διάστημα 12 με 15 Δεκεμβρίου.

Ουσιαστικά μιλάμε για μία ψυχρή εισβολή, που θα απασχολήσει σύμφωνα με τα υπάρχοντα προγνωστικά μας στοιχεία την χώρα μας, τουλάχιστον μέχρι τις 14 με 15 Δεκεμβρίου. Θα έχει δηλαδή διάρκεια, ενώ όπως σας προαναφέραμε, ενδέχεται να φέρει και χιόνια στην Ελλάδα μεταξύ 12 και 15 Δεκεμβρίου. Τέτοια ψυχρή εισβολή με τόση διάρκεια, έχουμε χρόνια να δούμε στην χώρα μας.

Είναι μία ψυχρή εισβολή, την οποία τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, δεν μπορούν να μας την δείξουν ακριβώς. Για παράδειγμα για το πρωί της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, μας έδειχναν θερμοκρασίες στα 1400 μέτρα στους 4οC, ενώ στην πραγματικότητα η θερμοκρασία ήταν στους -8oC !! 
Καταλαβαίνετε πόσο λάθος τρέχουν και πόσο μεγάλη είναι η διαφορά της θερμοκρασίας που δείχνουν στα 1400 μέτρα, με την πραγματική θερμοκρασία, γι' αυτό και εμείς δεν εμπιστευόμαστε τόσο πολύ τα μοντέλα και επιμένουμε πως αυτή η ψυχρή εισβολή θα είναι πιο ισχυρή από όσο φαίνεται.

Δεν γνωρίζουμε πόσο ακριβώς θα διαρκέσει, μιας και άλλα στοιχεία μας θέλουν μετά τις 15 Δεκεμβρίου, υποχώρηση του κρύου και άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά άλλα προγνωστικά στοιχεία μας, θέλουν εμμονή του κρύου στην χώρα μας μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου.


 Σχόλιο psekasmata 

Γιατί τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση; 
Εδώ μιλάμε για 12 ολόκληρους βαθμούς κελσίου!!! 

Πάει κάπου το μυαλό σας;;;;

Category:

8 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά θέτεις το ρητορικό ερώτημα,κύριε Διαχειριστά,για την απόκλιση που κάνουν οι σκηνοθετημένες προβλέψεις τους...Άλλα λέει ο ένας,άλλα ο άλλος,άλλα ο παρα-άλλος,και δεν συμμαζεύεται....Λοιπόν πολύ απλά θέλουν να μπερδέψουν τον κόσμο ακόμα πιο πολύ...Και ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπερετεί το κάθε σάιτ/δελτίο ειδήσεων καιρού κτλπ.δίνουν μια διαφεροτική εκδοχή...Μην σας κάνουν εντύπωση αποκλίσεις 10+ βαθμών ακόμα και σε βουνά σε νότιες περιοχές και παραθαλασσίες κτλπ....(Ούτε τα δελτία καιρού για την Σιβηρία,δεν θα είχαν''πέσει έξω'' τόσο πολύ,οπού εκεί και -10 παρακάτω,δεν είναι και τίποτα το τρομερό..τι -49,τι-59 κτλπ...χεχέ) Στο ΣΚΑΪ τους δίνει (παράδειγμα ας πουμε) ο τάδε Εβραιο-Σιωνιστής-Τρομοκρατο-τραπεζίτης ,στο ΣΤΑΡ μάλλον η Lady Gaga και συναφή άτομα,στο τάδε σάιτ,ο Σόρος και ούτε κάθ'εξής......Κανονικά δηλαδή θα μπορεί τώρα και ο/η καθένας/μια να βγάζουν δικό τους δελτίο καιρού....... Χαχαχα,έχετε δίκιο ρε ανθρωπάκια αντιρρησίες/αρνητές των Ψεκασμών και γενικά της Γεω-Μηχανικής ,αλλά και γενικότερα για τις Συνωμοσίες..Ολα πηγαίνουν καλά(ναι,ναί,ότι πείτε!!!) ,και ποτέ δεν υπήρξαν συνωμοσίες και μεγάλες Συγκαλήψεις ε;;;;;;;; με αυτο το πλευρό να κοιμάστε ΚΟΡΟΪΔΑ..ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ(ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ) ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ..... όντως η ανθρώπινη βλακεία,πραγματικά είναι η κινητήριος Δύναμη της Ανθρωπότητος..... ΑΦΘΟΝΗ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...... Έτσι ήταν και θα είναι,δυστυχώς... Μετά κάθεστε και κλαίγεστε...... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. άντε πηγαίνετε να ψηφίσετε πάλι τους ίδιους...ακόμα και λίγο διαφορετικούς(νέα κυβέρνηση),ποιός σας είπε ότι και αυτοί δεν έχουν εγκριθεί από τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ/ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;;;;;;; Αλλιώς θα τους είχαν πέσει πάνω τους να τους φάνε,σαν λυσασμένα σκυλιά... Σίγουρα το ότι η Χρυσή Αυγή,καταπολεμάται τόσο πολύ είναι ένα δείγμα/σημάδι ότι όντως δεν είναι του κατεστημένου....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ,ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΕΝΙΚΑ .... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ...Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.....(ουτοπία βέβαια,γιατί παντού και πάντοτε υπήρχαν/υπάρχουν και θα υπάρχουν πονηροί-κακοί-επιτήδιοι,που θα επικρατούν.....ΠΟΣΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ)


    Κάτω η ρουφιάνα η TV,τα μεγάλα κανάλια ειδικά..... Ζήτω η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ/ΔΙΑΝΟΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στόχος τους είναι η Ρωσία του Πούτιν.


    Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου ο Ρώσος πρόεδρος έδιωξε από τη χώρα του κλωτσιδόν τη διεθνή τραπεζαλητεία και εκείνη πέρασε στην αντεπίθεση χτυπώντας την Ελλάδα!


    Όλος αυτός ο σαματάς γίνεται για την ενεργειακή πίτα της Αν. Μεσογείου την οποία θέλει να καρπωθεί η Γκαζπρόμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πάει λέει... Μόνο οι "στρουθηκάμηλοι" οι "κότες" και οι ανόητοι δεν μπορούν και δεν θέλουν να σκέφτονται τα δεινά που προκάλεσαν και προκαλούν οι 12 οικογένειες και τα τσιράκια τους. Αλλά λίγα είναι τα ψωμιά τους... έρχεται η ώρα τους και θα είναι πολύ επώδυνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει ελπίδα.... Χτυπάνε ένα ορθόδοξο Χριστιανικό λαό και την κοιτίδα του πολιτισμού επί της ουσίας.Αυτός είναι ο απώτερος στόχος τους.Λεφτά έχουν... δεν θέλουν τα λεφτά μας.Τις ζωές μας θέλουν!!! Όταν το καταλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λαού θα είναι έτοιμο για δράση.Προσευχή ετοιμότητα και ελπίδα! Έρχεται η ώρα τους... και θα είναι επώδυνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ελπίδα έρχεται από τη μητέρα Ρωσία, Βασίλη.


    Οι Ρώσοι μπορούν να σπάσουν τα δεσμά της Δύσης και να μας απελευθερώσουν από τη νεοταξική τυραννία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 06/12/2013.απο το πρωι βγηκαν οι ατιμοι στο ξυλοκαστρο και εκρυψαν κυριολεκτικα τον ηλιο,ενω ειχε μια ωραια μερα, ανα ζευγη η και ακομα ανα τρια μαζι σκορπιζαν αρρωστια και βρωμα στον καταγαλανο ουρανο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 13 είναι οι οικογένειες, όχι 12.


    Όλα τα μέλη τους ανήκουν στη δρακονιανή φυλή, γι' αυτό ο κόσμος τους αποκαλεί reptilian shapeshifters.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιά χαρά τα γράφεις αδερφέ... Ο στρουθοκαμηλισμός ο οποίος πηγάζει φυσικά από δειλία,είναι απλωμένος σε όλη την Ελλάδα.Ελάχιστοι ξεχωρίζουν για την ανδρεία τους... Αυτός ο φόβος είναι ο εχθρός μας και όχι τόσο η αμάθεια και κάπως η ημιμάθεια και τέλος η πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ.Ο ίδιος μας ο εαυτός μας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας!Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει την παγκόσμια συνωμοσία αλλά δεν έχουν το θάρρος να την αντιμετωπίσουν.Πολύ φοβάμαι πως απλά μιλάμε Ελληνικά.... Η Ελληνική ψυχή ανήκει πλέον σε λίγους.Ελπίζω όμως αυτή η μαγιά να δώσει την νέα πνοή για την αναγέννηση της Ελλάδας μας.Το αρχαίον κάλλος αναμορφώσασθαι.Καλή λευτεριά από τα ξένα αφεντικά και τα εδώ μέσα τσιράκια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...