Αεροψεκασμοί χωρίς τέλος... και νέα επιδείνωση του καιρού!

Admin | Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 | 2:30 μ.μ. | 2 σχόλια

Για όποιον δεν κατάλαβε ακόμα τι καιρό θα έχει τα Χριστούγεννα, ας ρίξει μια ματιά στον ουρανό και θα καταλάβει τι μας ετοιμάζουν. Επιδείνωση του καιρού λοιπόν για μια ακόμα φορά την ώρα που οι ουρανοί είναι γεμάτοι χημικές ουρές!
Το δελτίο της ΕΜΥ αναφέρει χαρακτηριστικά...

"Χαμηλές θερμοκρασίες και αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα σύμφωνα με την ΕΜΥ. Το πρωί κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός."


Εντάξει... το καταλάβαμε για ποιες νεφώσεις μιλάτε... προφανώς εννοείτε τις παρακάτω...


Νέες φώτο από Τρίπολη 23-12-2013











Category: ,

2 σχόλια:

  1. Αντιποίνων συνέχεια από τους σαυρήτες οι οποίοι δεν θέλουν καν ν' ακούσουν για τερματισμό των μνημονιακών πολιτικών.


    Τα μνημόνια και η λιτότητα πάνε πακέτο με τον καιρικό πόλεμο και τους σεισμούς!


    Προκλητική διγλωσσία και υποκρισία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


    Ενώ το Ευρωκοινοβούλιο επικρίνει την τρόικα για τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών της επιλογών την ίδια στιγμή κλείνει πονηρά το μάτι στους πεφωτισμένους δανειστές δίνοντας έτσι τη συγκατάθεσή του για περαιτέρω συνέχιση και ένταση της μνημονιακής λεηλασίας. Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τους ευρωβουλευτές οι οποίοι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υποκρισία της ΕΜΥ και των (αν)αρμόδιων υγειονομικών αρχών περισσεύει.


    Στημένες καιρικές προγνώσεις φτιαγμένες κατά παραγγελίαν από την εθνική υπηρεσία ασφαλείας των ΗΠΑ και μπόλικη δόση χυδαίας προπαγάνδας για τη χημική αιθαλομίχλη των chemdrones από τα μέσα μαζικής πλύσης εγκεφάλου προσδίδουν περισσότερο μια πολεμική ατμόσφαιρα παρά ένα καθαρά εορταστικό κλίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...