Χιονοθύελλες γεωμηχανικής σπέρνουν... τον όλεθρο σε όλον τον πλανήτη!

Admin | Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 | 11:00 μ.μ. | 1 σχόλια

Υπάρχει ένα βουνό δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των ήδη πραγματοποιημένων πειραμάτων από δορυφορικές εικόνες, εργαστηριακές εξετάσεις του χιονιού, παρατηρήσεις επί του εδάφους, και πολλαπλά υπάρχοντα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα οποία δείχνουν σταθερά στο συμπέρασμα ότι
οι χιονοθύελλες έχουν κατασκευαστεί με τις καθιερωμένες διαδικασίες τροποποίησης του καιρού.

Δύο γνωστά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη διαδικασία της «τεχνητής πυρηνοποίησης πάγου για τροποποίηση του καιρού». Η κινεζική κυβέρνηση έχει παραδεχθεί ανοιχτά ότι προωθεί τη δημιουργία "τεχνητών χιονοθύελλων", αλλά αργότερα υπαναχώρησε προκαλώντας ένα δισεκατομμύριο δολάρια ζημιές στο Πεκίνο.

Αν η κινεζική κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει θύελες χιονιού, πόσο πιο προηγμένη πρέπει να είναι η αμερικανικη κυβέρνησή στην ίδια διαδικασία;

Γιατί να το κάνουν αυτό;

Πρώτον, επειδή μπορούν. 

Γιατί η παγκόσμιες ελίτ πυροδότησαν πάνω από 1800 πυρηνικές βόμβες; Επειδή δεν υπάρχει κανείς για να σταματήσει τα πειράματα αυτά. 

Επειδή δεν υπάρχει καμία απολύτως ρύθμιση των εν εξελίξει παγκόσμιων προγραμμάτων γεωμηχανικής αν και πολλές «ενδείξεις» υφίστανται για μια τέτοιου είδους διακυβέρνηση, αυτά τα προγράμματα δεν είναι ακόμη πραγματικότητα. 

Υπάρχουν πιθανόν άλλοι απλοί λόγοι. 60 χρόνια παγκόσμιου κλιματικού πειραματισμού έχουν φέρει φρικτά τραύματα στο παγκόσμιο κλιματικό σύστημα.

Οι τεράστιες τρύπες του όζοντος (που δημιούργησε για συγκεκριμένο σκοπό η Λευκή αδελφότητα) και οι απελευθερώσεις μεθανίου που εμφανίζονται απο την τρύπα του όζοντος.

Τώρα φαίνεται ότι τα άτομα στο τιμόνι των παγκόσμιων προγραμμάτων ψεκασμού προσπαθούν να "καλύψουν" την ζημιά που έχει γίνει από τον ψεκασμό με περισσότερο ψεκασμό ακόμη, και ίσως με ένα συνεχή αυξανόμενο κατάλογο τοξικών στοιχείων. 

Δεν είναι αυτή η αλήθεια ... ο ορισμός της τρέλας; Να κάνουμε το ίδιο πράγμα σε μια διαρκώς μεγαλύτερη κλίμακα αναμένοντας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα;

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Οι Δρακονιανοί παγκοσμιοκράτες θέλουν μ' αυτό τον τρόπο να μεταφέρουν τον πλανήτη πίσω στην εποχή των παγετώνων προκειμένου να συνετίσουν τους ανυπότακτους ιθαγενείς στις αρρωστημένες πολιτικές τους επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...