Οι αεροψεκασμοί των τελευταίων ημερών στην Κορινθία.

Admin | Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 | 12:35 π.μ. | 1 σχόλια

Δείτε τους αεροψεκασμούς των τελευταίων ημερών και στην Κορινθία. Οι φωτογραφίες είναι από την περιοχή Κρυονέρι Κορινθίας














Κρυονέρι Κορινθίας


  

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Οι μετεωρολόγοι φοβούνται να μιλήσουν και να πουν την ωμή αλήθεια στον κόσμο επειδή οι Δράκοι τους έχουν επιβάλλει φίμωτρο.


    Δεν είναι μόνο ο κίνδυνος να χάσουν τη δουλειά τους, υπάρχουν και χειρότερα: οι καθημερινές απειλές που δέχονται για τη ζωή τους είναι ένας σημαντικός παράγοντας που τους αναγκάζει να κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό.


    Σας θυμίζω την περίπτωση ενός φοιτητή που πλήρωσε ακριβά το τομάρι του επειδή είχε το θάρρος να σηκώσει το κεφάλι κατηγορώντας τον αμερικανό ΥΠΕΞ John Kerry για σκοτεινές σχέσεις με τους δρακονιανούς σαυρήτες της οργάνωσης Κρανία και Οστά. Παράλληλα του επέρριψε τις ευθύνες για τις καταστροφικές συνέπειες των χημικών ψεκασμών πάνω στους ανθρώπους, τα φυτά και τα ζώα.


    Οι δράκοι κεραυνοβόλησαν το άτυχο παληκάρι χωρίς δεύτερη κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...