Νέο έκτακτο δελτίο θυέλλης: Η 'ουρά' του κυκλώνα 'Κλεοπάτρα' θα σαρώσει την Πέμπτη την Ελλάδα!

Admin | Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 | 3:08 μ.μ. | 3 σχόλια

Σοβαρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ, με πιθανότητα να είναι ακόμα πιο έντονα τα καιρικά φαινόμενα λόγω της "ουράς" του κυκλώνα "Κλεοπάτρα" που ερήμωσε την Σαρδηνία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Συστήνεται να αποφεύγονται οι
μετακινήσεις, να καθαριστούν τα σημεία εισόδου των νερών στα φρεάτια από τους κατοίκους, να μην παρκάρονται τα αυτοκίνητα κοντά σε ψηλά δένδρα και οι γονείς να δένουν οπωδήποτε τα παιδιά τους στα πίσω καθίσματα σε περίπτωση μετακινήσεων τους.
Αύριο Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία δίνει εικόνα κατακλυσμού στην Αττική, ειδικά από το απόγευμα και όσο πλησιάζουμε προς τη νύχτα.
Οι θυελλώδεις άνεμοι και οι καταρρακτώδεις βροχές θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, ενώ από το μεσημέρι η κακοκαιρία θα κτυπήσει και την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη Θράκη.
Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ενώ τα έντονα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική – Κεντρική Στερεά, τη Δυτική – Βόρεια Πελοπόννησο, τη Δυτική – Βόρεια Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, αναμένεται "τρελή" κακοκαιρία με έντονες βροχές και καταιγίδες. Πιθανές χαλαζοπτώσεις στη Μακεδονία και τη Στερεά.
Στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα δίνουν σποραδικές βροχές.
Οι άνεμοι, θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 7 – 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία, δεν θα ξεπεράσει στα Βόρεια τους 14 βαθμούς, στα Δυτικά τους 19 βαθμούς, στα Ανατολικά τους 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 20 βαθμούς.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις στις περιοχές που θα πληγούν από την κακοκαιρία δεν θα προχωρήσουν στις προγραμματισμένες ασκήσεις για την αποφυγή ατυχημάτων.
(defencenet.gr)

Category: ,

3 σχόλια:

  1. Κυρίως να φροντίσει ο πιλότος του αεροσκάφους να προσγειωθεί με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το αλεξίπτωτό του ώστε να είναι σε θέση να μας φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε κάτι να μάθουμε. Θα μιλήσει όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βασιλιάς είναι γυμνός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καθάρματα που κυβερνούν την Αμερική φέρονται αποφασισμένα να μας χτυπήσουν ανελέητα μέχρις ότου αποσύρει η "συγκυβέρνηση" την απόφασή της να πουλήσει τον ΟΣΕ και τις αμυντικές βιομηχανίες στη Ρωσία, υποκύπτοντας στις αφόρητες πιέσεις της "τρόικας" για λουκέτο και την εφαρμογή ενός νέου, σκληρότερου Μνημονίου το 2014 και το 2015.


    Γι' αυτό τον λόγο μας φέρνουν την "Κλεοπάτρα" για να μας χτυπήσει το σβέρκο μας κατακούτελα.


    Οι Ηνωμένες Πολιτείες τιμώρησαν την Ιταλία με το HAARP για την άρνησή της ν' αποδεχτεί τις αξιώσεις του Τζωρτζ Σόρος για την εισροή/εισβολή των "μπουμπουκιών" του στο έδαφός της. Αφορμή για τη διένεξη ανάμεσα στον Ουγγροεβραίο μεγιστάνα και τον Ιταλό πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα στάθηκε η γνωστή υπόθεση με τους νεκρούς μετανάστες στη Λαμπεντούζα πριν από δυόμιση περίπου μήνες….


    Αφού αποτέλειωσαν τη Σαρδηνία τώρα έρχονται να μας ζητήσουν και τα ρέστα και από πάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...