Απίστευτοι αεροψεκασμοί στην Κύπρο! 28-11-2013

Admin | Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 | 11:37 μ.μ. | 3 σχόλια

Ατελείωτοι αεροψεκασμοί στην Κύπρο. 
Ο χειμώνας εδώ ακόμη να έρθει... Τις πρωινές ώρες πέφτει η θερμοκρασία απότομα με αρκετό ψύχος και υγρασία μέσα σε λίγη ώρα η θερμοκρασία ανεβαίνει απότομα και κάνει θερινή ζέστη μέχρι το απόγευμα που πάλι πέφτει απότομα η θερμοκρασία. Οι ψεκασμοί γίνονται κυρίως τις βραδυνές ώρες μέχρι το πρωί. Όταν ξυπνάμε αυτό βλέπουμε πάνω από τα κεφάλια μας....

Αναγνώστης





Κύπρος 28-11-2013













Category: ,

3 σχόλια:

  1. Οι χημικοί ψεκασμοί αφορούν το νότιο τμήμα της νήσου που βρίσκεται υπό μνημονιακή κατοχή.


    Για το ψευδοκράτος του "Αττίλα" ο ουρανός είναι πεντακάθαρος αφού ο Έρογλου απολαμβάνει την προστασία των κεμαλοναζί που ελέγχονται από τους γιάνκηδες.


    Είναι ολοφάνερο πως οι "σαυρήτες" θ' ανάψουν κάποια ανύποπτη χρονική στιγμή το πράσινο φως για την ανακατάληψη των "ελεύθερων" περιοχών της Μεγαλονήσου από το κεμαλοναζιστικό καθεστώς που κυβερνά την Τουρκία εφόσον ο κυπριακός ελληνισμός συνεχίσει την αντίσταση ενάντια στα Μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι απιστευτο αυτο που γινοταν χτες στην παφο , συνεχιζαν να ψεκαζουν μεχρι το μεσημερι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιθετική πολιτική της ΝΤΠ εναντίον της Ελλάδας έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο θράσους από τότε που τέθηκε σε ισχύ το διαβόητο δόγμα Truman το 1947.


    Βέβαια οι παγκοσμιοκράτες κατείχαν παράνομα τη χώρα από το 1898, απλώς το δόγμα Truman τους έκανε ακόμα πιο επιθετικότερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...