Απίστευτο! Το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 5 είναι γεμάτο με σκηνές από chemtrails!!! Τα υποσυνείδητα μηνύματα σε όλο τους το μεγαλείο!

Admin | Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 | 6:56 μ.μ. | 0 σχόλια

Ας δούμε μερικά στοιχεία για το παιχνίδι για να καταλάβουμε το μέγεθος της προπαγάνδας!

Το GTA V είναι μεγάλο παιχνίδι. Όχι μόνο σε σχέση με το μέγεθος του χάρτη αλλά και για τα κατορθώματά του τις λιγοστές μέρες που βρίσκεται στα ράφια.
Καταρχάς, είναι το πιο ακριβό videogame που έχει φτιαχτεί έως σήμερα, 265 εκατομμύρια δολάρια (!) ξόδεψε η τελειομανής Rockstar σύμφωνα με

αναφορές.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η Take Two ανακοίνωσε ότι το Grand Theft Auto V συγκέντρωσε έσοδα κοντά στα 800 εκατομμύρια δολάρια μόλις σε 24 ώρες!!


Όπως καταλαβαίνετε από τα μεγέθη απευθύνεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες αν λάβετε υπόψιν και τις παράνομες κόπιες.
Πολλές φορές έχουμε τονίσει στο psekasmata την προπαγάνδα, τα υποσυνείδητα μηνύματα αλλά και την υπερπροσπάθεια που γίνεται ώστε, κυρίως τα παιδιά, να θεωρούν το φαινόμενο απολύτως φυσιολογικό.

Γιατί αυτή η λυσσαλέα προσπάθεια για ένα φαινόμενο αν είναι φυσιολογικό;

Γιατί προσπαθούν μας προβάλουν συνέχει το γνωστό σχηματισμό Χ και το γνωστό πλέγμα που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια των αεροψεκασμών; Μήπως για να μη μας ξενίζει;

Στην τελική δε θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν έναν καθαρό ουρανό στο παιχνίδι;

Η παρακάτω φώτο είναι πανομοιότυπη με τις εικόνες που βλέπουμε στον ουρανό μετά από τους αεροψεκασμούς!








Εμείς το υλικό σας το δώσαμε. Ο προβληματισμός και τα συμπεράσματα δικά σας!

Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...