Ανησυχούν οι Έλληνες της ομογένειας από τους χημικούς αεροψεκασμούς!

Admin | Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 | 3:45 μ.μ. | 1 σχόλια

Chemtrails – Αεροψεκασμοί.

Με την κάμερα μας “συλλάβαμε” μέρος των αεροψεκασμών πού γίνονται στον ουρανό μας (συγκεκριμένα στον ουρανό τής Μελβούρνης) και σάς τους μεταφέρουμε στο παρόν μας βίντεο.

Το μέρος αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό με τα όσα...
κυκλοφορούν σχετικά με τους αεροψεκασμούς. Κάποιοι είμαστε εύπιστοι ενώ άλλοι δύσπιστοι όπου και αρνούνται την πραγματικότητα των γεγονότων. Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται όσο και να το προσπαθούν κάποιοι.

Όταν ξυπνήσουμε μόνο τότε μπορούμε να αντισταθούμε και να αντιστρέψουμε το κλίμα πού επικρατεί με την επιβολή τού αργού θανάτου πού μας καταδίκασαν οι μεγάλοι στην μικρότητά τους χάριν αισχρού κέρδους.



Πηγή

Καλόν αγώνα κι εκεί από εμάς!

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. λοιπον φιλοι συναγωνιστες,σας γραφω απο ξυλοκαστρο,30/8/2013 και ωρα 19.30μμ που λετε ειχε συννεφια,και μετα απο ενα μηνα απραξιας σκασαν μυτη οι ψεκαστες,καναν σποραδικο ψεκασμο πανω απτα συννεφα ψεκαζαν προχωραγαν και παλι το ιδιο,απο της 19.30 μεχρι 20.30 περασαν τουλαχιστον 3 αεροσκαφοι,,,το καλοκαιρι προσεχουν τις κινησεις τους γιατι ολοι ειναι ξαπλα στις παραλιες αλλα και παλι λιγοι ειναι που τα βλεπουν τα παρατηρουν,κοιμομαστε σαν εθνος και σαν ατομα γενικος και οταν ερθει η ωρα μας θαναι πολυ αργα για δακρυα,.,δυστηχως.,.,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...