Ότι δε μπορεί να σε σκοτώσει σε κάνει δυνατότερο! Το Κίνημα κατά των Χημικών Αεροψεκασμών ξανά στο facebook!

Admin | Σάββατο 25 Μαΐου 2013 | 5:01 μ.μ. | 4 σχόλια

Τι και αν μόλις προχτές χάκαραν και την τελευταία μεγάλη ομάδα - κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών στο facebook σε μια προσπάθεια φίμωσης των αφυπνιστών και κουκουλώματος του θέματος; Τα μέλη της ομάδας και οι υποστηρικτές τους δίνουν ξανά το παρόν δημιουργώντας εκ νέου την ομάδα απαντώντας στις επιθέσεις που δέχονται και ενισχύοντας την δράση τους. Είναι κάτι σαν...
το μύθο της Λερναίας Ύδρας όπου ένα κεφάλι έκοβες, δύο ξεπηδούσαν. Για να μεταφέρουμε και το μύθο στη σύγχρονη εποχή, μία ομάδα προσπαθείς να φιμώσεις, πολλαπλές δημιουργούνται. Κι εσείς που προσπαθείτε να σκοτώσετε τη Λερναία Ύδρα, δεν είστε ο Ηρακλής για να μας σταματήσετε!


Η ομάδα βρίσκεται εδώ : http://www.facebook.com/groups/AttikaStopChemtrailsII

και ακολουθεί η ανακοίνωση για τη δημιουργία της νέας ομάδας...


Καλόν Αγώνα!!!


Category: , ,

4 σχόλια:

  1. 25 και 26 μαιου,δεν ψεκασαν οι αξεστοι,τουλαχιστον οχι πανω απο το ξυλοκαστρο,και μεχρι 13.39μμ που σας γραφω..πως ειναι δυνατον αρα,δυο μερες εξαφανισμενα ολα τα αεροσκαφοι και καθαρος ο ουρανος?,,σ,κ δεν πεταει τιποτα???τα λαμογια κανουν και τις διακοπες τους,χωμενα στα λαγουμια τους.ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ιδιο εγινε κ στο Αγρινιο μεχρι την Αρτα οσο μπορο να ξερω απο φιλους αλλα εχοντας κ ιδια γνωμη.κ σημερα καθαρος ο ουρανος ενω τον τελευταιο μηνα ψεκαζαν απο τις 7:30 μεχρι κ το απογευμα.κατι φοβηθηκαν τα λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 25 και 26 ο ουρανός ήταν καθαρός πάνω από Αθήνα, τυχαίο; όχι βέβαια. 27 το απόγευμα ξεκίνησε ξανά το ψέκασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ιδιο εγινε και σερρες(25,26). σημερα 28/5 ξεκινηςαν απο το πρωισε εναν καταγαλανο ουρανο κ τωρα στις 17.00 το απογευμα ο ουρανος εγινε γκρι. (μπορει να περασει οτιδιποτε και να μην το δουμε μεσα απο τοσα πικνα βρωμοσυνεφα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...