Δεν έχουν το Θεό τους! Ανήμερα το Πάσχα μας ψεκάζουν! Πάτρα - Αθήνα 5-3-2013 [ΒΙΝΤΕΟ] (UPDATED)

Admin | Κυριακή 5 Μαΐου 2013 | 4:00 μ.μ. | 5 σχόλια

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!

Κυριολεκτικά δεν έχουν το Θεό τους αυτοί που δίνουν τις εντολές αλλά και αυτοί που τις εκτελούν. Δεν καταλαβαίνουν από τίποτα. Αυτό έτσι για να καταλάβουμε από ποιους γίνεται και γιατί γίνεται αλλά και πόσο έχουν την ανθρώπινη ζωή σε εκτίμηση...


Καλά φάγαμε.. καλά ήπιαμε.. καλά γιορτάσαμε... αλλά ας δούμε και τι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας! Όσοι έχετε τη δυνατότητα ρίξτε μια ματιά στον ουρανό. Ακόμα κι αν δε δείτε τις άσπρες γραμμές θα δείτε σίγουρα λευκό τον ουρανό!

Πάτρα 5-5-2013 από 3μμ έως 3:30μμ













Αθήνα 5-5-2013

Category: , , ,

5 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη. Επάνω από την αθήνα σήμερα Πάσχα 5 Μαίου 2013 υπάρχουν συνεχείς διαδρομές που δεν υπάρχουν άλλες μέρες και ό,τι ομίχλη υπάρχει στον ουρανό είναι από αεροψεκασμούς. Λες και το πρόγραμμα των σημερινών πτήσεων αφορά εκείνη την κάστα των πολιτών που θα είναι σε εξωτερικούς χώρους γιορτάζοντας Πάσχα και ψήνοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη, μήν είμαστε υπερβολικοί όλη την Μεγάλη βδομάδα και το Πάσχα ήταν καθαρός ο ουρανός πρέπει να έκαναν διάλειμμα ή να είχαν καμιά άλλη ασχολία απο μεθαύριο ξαναρχίζουν πάλι πολύ γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά. Αυτό που δείχνετε στις φωτογραφίες είναι επιεικώς πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που είδα την Κυριακή του Πάσχα στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα πάνω από την Κύθνο. Πολύ έντονος ψεκασμός, χιαστί, και παράλληλος, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το σούρουπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ιδια ακριβως και παλι απο ξυλοκαστρο,απο το μεσημερι τουλαχιστον που τους εδωσα σημασια και ολο το απογευμα μας ψεκαζαν συνεχως,το τι θα κανουμε εμεις κυριοι για ολους μας μιλαω εχει σημασια ως ποτε θα τους ανεχωμεθα ολους αυτους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην ανησυχειτε για τους αεροψεκασμους.δεν λειτουργουν σωστα αφου τους εχουμε καταλαβει και το γνωριζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...