Το θέμα των χημικών αεροψεκασμών στο MEGA! [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 | 9:08 μ.μ. | 1 σχόλια

Με το θέμα των αεροψεκασμών ασχολήθηκε το MEGA! Προφανώς έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα. Αν μη τι άλλο προσπάθησαν να μη γελιοποιήσουν το θέμα τόσο πολύ όσο οι υπόλοιποι.  Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τη συζήτηση είναι τα εξής:

1) Οτι γίνονται παρεμβάσεις για την αλλαγή του καιρού...  (έχει ακούσει ότι κάτι κάνουν λέει...)

2) Οτι ακόμα και σε καθαρό ουρανό υπάρχουν επικίνδυνα χημικά στοιχεία...
και αρσενικό (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο)

3) Αν και γίνεται τόσος θόρυβος για βαρέα μέταλλα πχ Αλουμίνιο, Βάριο κλπ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ γι' αυτά τα μέταλλα... Ειναι τόσο δύσκολο λέω εγώ τώρα να κάνουν μετρήσεις για να δουν τι γίνεται και να καθυσηχάσουν τον κόσμο; Μήπως δε θέλουν να κάνουν γιατί τα ευρήματα θα είναι αυτά που δεν πρέπει να μάθουμε;;;;;

4) Βάλανε έναν τύπο να μιλήσει με ιδιότητα "προγραμματιστής"  (άλλο και τούτο) ο οποίος μιλάει για ζώντες εξωγίηνους οργανισμούς στην Area51 ενώ ξεκαρδίζεται με το σενάριο ελέγχου συνείδησης με τους αεροψεκασμούς και μας πρήζει για τις αναρτήσεις του και τα άρθρα στο μπλογκ και στο περιοδικό του. (προφανώς μπήκε μπας και τσιμπήσει κανενα κλίκ και πάρει κανένα ψιλό παραπάνω από τη καμιά διαφημισούλα της google)

5)  Ο άλλος ο πασοκοφρουρός που πέρα από την αυλή του Γιωργάκη και του Βενιζέλου δεν έχει κάνει βήμα μιλάει για ταινίες του Τομ Κρουζ (άλλα λόγια να αγαπιόμαστε) ενώ ο έταιρος δημοσιογράφος της εκπομπής μιλάει για κομήτες (έτσι του ήρθε)!!!

Αλλά αφού έκαναν και σχόλιο ότι είμαστε ψεκασμένοι που ψηφίζουμε τους ίδιους, ο αρχιψεκασμένος είναι άλλος... το πιασες το υπονοούμενο πράσινο παπαγαλάκι;;;;

Category: , ,

1 σχόλιο:

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...