Τι είναι χημικοί αεροψεκασμοί; Πως γίνονται; Ποιες οι επιπτώσεις; Πως διακρίνονται; Τι είναι τεχνητά νέφη; Πλήρης παρουσίαση.

Admin | Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 | 3:18 μ.μ. | 0 σχόλια

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα και πολλά περισσότερα απαντούνται στην ακόλουθη παρουσίαση η οποία με παραδείγματα, με απλό και κατανοητό τρόπο επεξηγεί το φαινόμενο των chemtrails.
Γι αυτούς που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με το θέμα είναι μια ευκαιρία να κατανοήσουν και να προβληματιστούν έντονα, να μπορούν να διαπιστώσουν κοιτώντας τον ουρανό τι πραγματικά συμβαίνει, να ξεφύγουν από την "καραμέλα" της...
υγροποίησης των καυσαερίων που τους πασάρουν οι υπόλοιποι και να βασιστούν στην παρατηρητικότητά τους αλλά και τη λογική τους. 
Μη φοβάστε να μιλήσετε στους άλλους για τους αεροψεκασμούς ακόμα κι αν σας αντιμετωπίσουν χλευαστικά ή ειρωνικά. Ακόμα κι αν δεν το δείξουν, σίγουρα θα προβληματιστούν έστω και λίγο, ίσως αρχίσουν την αναζήτηση. Πολλοί δεν θέλουν να το παραδεχτούν γιατί φοβούνται να δουν την πραγματικότητα. Επίσης αυτοί που αντικρούουν τους αεροψεκασμούς, δεν έχουν επιχειρήματα, η μόνη αντίδραση τους είναι η υποβάθμιση του γεγονότος και τίποτα πιο συγκεκριμένο. 
Εσείς έχετε επιχειρήματα, στοιχεία, ντοκουμέντα! Δώστε τη μάχη της ενημέρωσης!


Category: , , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...