Η επέλαση των ψεκαστικών την πρωτομαγιά στη Ρόδο. [ΒΙΝΤΕΟ HD]

Admin | Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 | 2:57 μ.μ. | 4 σχόλια

Μα τι κίνηση είχε χτες ο εναέριος χώρος της Ρόδου. Απίστευτη!
Μήπως έκαναν sky painting;;
Δείτε τις απερίγραπτες φωτογραφίες καθώς και το βίντεο...









Ρόδος 1-5-2014






Γέμισε ο ουρανός της Ρόδου με λευκές γραμμές και σχήματα το απόγευμα της πρωτομαγιάς. Όπου και να γύριζες το κεφάλι σου έβλεπες το ίδιο σκηνικό.



Πως γίνεται εκεί που είναι πεντακάθαρος ο ουρανός και μόλις περάσουν μερικά αεροπλάνα που αφήνουν πίσω τους λευκές γραμμές να μην σβήνουν και να είναι ορατές για ώρες και να επεκτείνονται σε σχηματισμούς νεφών, δεν ξέρουμε.



Αξιοσημείωτο στην φωτογραφία που βλέπεται παρακάτω, είναι το πόσο μικρό είναι το αεροπλάνο και πόσο πολύ γραμμή αφήνει. Θα το δείτε πιο καθαρά στο βίντεο που ακολουθεί και θα δείτε και την γραμμή που αφήνουν άλλα αεροπλάνα για να καταλάβετε την μεγάλη διαφορά .




Αν μας ψεκάζουνε πάντως οι χημικές ουσίες που ακούγεται ότι μας ρίχνουν είναι: Βάριο ,αλουμίνιο και άλλες .

Το αλουμίνιο έχει συμπτώματα όπως κεφαλαλγία, ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία. Τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας σε διάφορες περιοχές της χώρας έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων.



Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων.

Το βάριο δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό και κολλάει στους μύες και στις αρθρώσεις.




Γενικώς αυτά που μας λέγεται ότι μας ψεκάζουνε προκαλούν: ατονία, έλλειψη διάθεσης, ενεργητικότητας, ενώ σε βάθος χρόνου, εκτός από τον καρκίνο, ευθύνονται και για τη νόσο Αλτσχάϊμερ.










Πηγή: allaksogolies.gr

Category: ,

4 σχόλια:

  1. Ουδείς λόγος ανησυχίας... είναι οι ΝΑΤΟϊκοί πομποί που παράγουν τα τεχνητά καταιγιδοφόρα νέφη στις κορυφές των βουνών.


    Όσο πλησιάζουμε προς τις στημένες από το "4ο Ράϊχ" του λόρδου Ρότσιλντ ψευτοκάλπες τόσο θα πληθαίνουν οι ψεκασμοί και η πλύση εγκεφάλου από τα ξεπουλημένα στους σαυρήτες "ΜΜΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ροκφέλερ και οι υπόλοιποι Ανουννάκοι έχουν ορκιστεί να μας σκοτώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κλασικο συννεφο μαιστρου ΒΔ δηλαδη ανεμου , για δeς τι αερας φυσαγε εκεινη την ημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Όμορφο» ηλιοβασίλεμα απόψε πάνω από τη Τρίπολη. Μετά από μια αρκετά καθαρή Παρασκευή, ένα express-ψεκασματάκι «μαγεύει» τις αισθήσεις. Είναι να γελάει -ή να κλαίει- κανείς όταν τέτοιες εικόνες βρίσκουν το δρόμο τους και εισάγονται στα τουριστικά prospectus των δήμων, προωθώντας στην ουσία τα chemtrails που ο εν δυνάμει επισκέπτης μπορεί κάλλιστα -κατά 99%- να απολαύσει και στο τόπο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...