Να χαίρεστε τη γεωμηχανική σας, τα πειράματα σας, τους ψεκασμούς σας και τα αποτελέσματα τους!

Admin | Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 | 6:56 μ.μ. | 0 σχόλια

Συγχαρητήρια! Καταφέρατε να κάνετε τη φύση να μας εκδικείται  χωρίς έλεος. Την βιάζετε καθημερινά με ότι είδους ανωμαλία μπορεί να σκαρφιστεί ο κάθε ψυχάκιας "επιστήμονας" χωρίς να έχετε υπολογίσει ή χωρίς να σας ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις. "Επενδύετε" δισεκατομμύρια που στερείτε με κάθε τρόπο από τον κόσμο για να τον καταστρέψετε. Βέβαια σε όλη αυτή την προσπάθεια έχετε...
και συμμάχους. Δυστυχώς πολλούς από εμάς που ακόμα βρισκόμαστε στη νιρβάνα μας. Μας φτύνουν κι εμείς νομίζουμε ότι ψιχαλίζει. Οι πιο πολλοί γελούν όταν τους λες ότι κάτι συμβαίνει, σε κοιτάζουν με απορία, με δυσπιστία, είσαι γι αυτούς ένας ή μια ακόμα γραφικός/ή.

Ορίστε τα αποτελέσματα... αλλά πάλι θα σου πουν τα παπαγαλάκια ότι τέτοιες βροχές έπεσαν και το 1965, το 1976 κλπ κλπ. Κι εσύ πάλι θα το χάψεις και θα το αναμασάς και θα το αναπαράγεις γιατί έτσι σε έχουν μάθει. Γιατί δε βλέπεις πάνω από το κεφάλι σου τα σύννεφα που φτιάχουν, γιατί δεν παρατηρείς τον ουρανό, είσαι προσηλωμένος στο νέο σου iphone ή στο tablet σου και ασχολείσαι με ότι .... (μην πω τη λέξη) σου πασάρουν.




Ξύπνα και δες τον πραγματικό ουρανό και όχι αυτόν από το desktop των windows σου.
Γίνε πιο ενεργητικός και παράτησε το παθητικό στυλ που σου επιβάλλουν.
Μην κλαψουρίζεις μόνο γιατί έμπασε νερό το αυτοκίνητο σου.

Ψάξε, ερεύνα, ενημέρωσε και τους υπόλοιπους, αντέδρασε!



Σε μια νύχτα έπεσε διπλάσια βροχή απ' ότι σε ένα μήνα!!! Ακόμα δε σας κάνει εντύπωση;;;
Θα σας κάνει σε λίγο γιατί από δω και πέρα αυτά θα έχουμε!

Category: , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...