Τι συνέβη τη νύχτα της μεγάλης καταιγίδας στην Αθήνα; Γιατί δεν υπήρξε καμιά προειδοποίηση; [BINTEO]

Admin | Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 | 3:32 μ.μ. | 0 σχόλια

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ κατέρριψε η καταιγίδα της 22ας Φεβρουαρίου 2013 στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή. Καμιά σχέση με τις αναφορές που έγιναν στο παρελθόν μιας και η ποσότητα του νερού που έπεσε σε κάποια σημεία ήταν σχεδόν διπλάσια από τότε.
Από την άλλη υπάρχουν κάποια ερωτήματα τα οποία για μας τουλάχιστον αποτελούν αφορμή έντονου προβληματισμού.
Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις...
αναγνώστη μας η πρόβλεψη του καιρού από το www.accuweather.com και από το www.meteo.gr που είναι λίγες ώρες πριν και κατά την διάρκεια της καταιγίδας δεν άλλαξε!
"Το www.accuweather.com είναι αρκετά αξιόπιστο site πρόβλεψης καιρού και μου κάνει μεγάλη εντύπωση που η πρόβλεψη δεν άλλαξε καθ' όλη την διάρκεια της 22ας Φεβρουαρίου 2013" τονίζει και μας παραθέτει τις ακόλουθες φώτο.







Οι απορίες οι δικές είναι:
Γιατί οι μετεωρολόγοι δεν προέβλεψαν, έστω μια μέρα πριν, το εντονότερο φαινόμενο όλων των εποχών, όπως έλεγαν από τη στιγμή που κάνουν προβλέψεις για πολύ μεγαλύτερα διαστήματα; Μήπως δεν ακολουθούσε τη φυσική εξέλιξη ενός φαινoμένου γι αυτό και κανείς δεν το προέβλεψε;
Μήπως για να γίνω πιο σαφής ήταν κάτι "κατασκευασμένο";
Γιατί ήταν τόσο έντονες οι ηλεκτρικές εκκενώσεις; Έχει να κάνει μήπως με τον ιονισμό της ατμόσφαιρας και το υπερόπλο HAARP; Στο σημείο αυτό καλό είναι να θυμηθούμε τι είναι το HAARP. 
"Πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!"

Βρίσκεται κάποια κοινά σημεία μήπως με το φαινόμενο που ζήσαμε πριν λίγες μέρες; 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το πρώτο μέρος της καταιγίδας που έπληξε την Αθήνα τα ξημερώματα της 22ης Φλεβάρη 2013.Σε αυτό το βίντεο η καταγραφή είναι από τις 03:45 μέχρι τις 06:00 χοντρικά.Στην αρχή σε γρήγορη κίνηση, η καταιγίδα όπως ήρθε από τα δυτικά νότιο -δυτικά. Σε αρκετά διαστήματα στο πρώτο μέρος του βίντεο φαίνεται το πρασινωπό απόκοσμο φως που έχουν τα νέφη.


Το δεύτερο μέρος της καταιγίδας που έπληξε την Αθήνα τα χαράματα ης 22ας Φλεβάρη. Η καταγραφή σ αυτό το βίντεο είναι στο διάστημα από τις 06:00 έως τις 07:17πμ. Πλήθος αστραπών ,κεραυνών ειδικά στην αρχή του βίντεο, βροχή.


Περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο armenistis87b blogspot 

Και τώρα ας πάμε και στους αγαπητούς μετεωρολόγους οι οποίοι δεν ξέρουν, δεν γνωρίζουν ή δεν μιλάνε για χημικές ουρές, για chemtrails, για αλλαγή καιρού, για γεωμηχανική...  τίποτα! 
Τι κι αν είναι επίσημα τα πειράματα της γεωμηχανικής, είμαστε συνωμοσιολόγοι!
Ας τους θυμίσουμε λοιπόν ότι... 
"Στις 29 Οκτωβρίου 2010 ολοκληρώθηκε στη Ναγκόγια η 10η συνάντηση 193 κρατών που συμμετέχουν στη Σύμβαση του ΟΗΕ για τη Βιοποικιλότητα.  Πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για μορατόριουμ σε κάθε είδους ενέργειες της γεωμηχανικής. Οποιαδήποτε προγράμματα και πειράματα, ιδιωτικά ή δημόσια, με στόχο τη χειραγώγηση της κλίματος του πλανήτη θα θεωρούνται πλέον ως παράβαση της απόφασης του ΟΗΕ. (απόφαση COP 10 X/33). Σχολιαστές τονίζουν ότι καιρός είναι να συνετιστούν οι κυβερνήσεις και ειδικά των πρωτοπόρων γεω-βιαστών των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας. Όποιες ενέργειες θα γίνονται πλέον για το θέμα της κλιματικής αλλαγής θα γίνονται μόνο με βάση αποφάσεων του ΟΗΕ κι όχι μεμονωμένα. Αυτό που απομένει τώρα είναι τα κράτη που υπέγραψαν το μορατόριουμ να το σεβαστούν…"

Και κάτι τελευταίο... δε μας δίνεται και μια εξήγηση για του νέου τύπου τεχνητά σύννεφα που τώρα τελευταία κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους;
Σε κάτι σαν αυτό στην εικόνα πχ. 






Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά από δω και στο εξής μάλλον κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα και η εκδίκηση της φύσης θα είναι αμείλικτη.



Category: , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...