Απίστευτο!!! Θα μας ψεκάσουν για... λύσσα!!!

Admin | Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 | 6:55 μ.μ. | 0 σχόλια

Πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς και όπως φαίνεται, δεν πρόκειται απλά για ένα «ανέκδοτο» αφού την Πέμπτη....
ανακοινώθηκε  επίσημα ότι το Φεβρουάριο και το Μάρτιο, θα πραγματοποιηθούν ρίψεις «αντιλυσσικών εμβολίων» από αέρος στην Κεντρική Μακεδονία!

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Δημήτρη Ευθυμιάδη, οι ψεκασμοί θα γίνουν με αφορμή την εκδήλωση ενός ακόμη κρούσματος λύσσας σε κυνηγόσκυλο που δάγκωσε παιδάκι πριν από λίγες μέρες στο νομό Πέλλας.

Προηγήθηκαν δύο κρούσματα λύσσας σε κόκκινες αλεπούδες σε περιοχές του νομού Κιλκίς.

Όπως ο ίδιος, πρόσθεσε, έχει ζητηθεί η προμήθεια αντιλυσσικού ορού καθώς, όπως διαπιστώθηκε, υπάρχουν ελάχιστοι στα νοσοκομεία, ενώ εκ μέρους της Περιφέρειας έχουν ληφθεί τα μέτρα που προβλέπονται ενώ έγιναν ενημερωτικές συσκέψεις με τους αρμόδιους από τις επιμέρους περιφερειακές ενότητες αλλά και τους δήμους.


ΠΗΓΗ

Category:

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...