ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ: Γιατί όλοι σιωπούν;;;

Admin | Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 | 7:19 μ.μ. | 1 σχόλια


Όλοι το παρατηρούμε. Το τελευταίο διάστημα ο καιρός έχει τρελαθεί. Τι κι αν έχουμε Νοέμβρη ο καιρός θυμίζει τέλη Αυγούστου και η ατμόσφαιρα έχει καταντήσει πια αποπνικτική. Τα κάνει αυτά ο καιρός θα βιαστούν να πουν κάποιοι, αλλά ίσως αυτή τη φορά...
η αιτία όλης αυτής της καιρικής αλλαγής να μην είναι τόσο τυχαία. 
    
Σίγουρα σε όποιο μέρος της Ελλάδος και να βρίσκεστε ακόμα και σε όποιο μέρος του κόσμου και αν είστε θα έχετε παρατηρήσει αυτές τις λευκές γραμμές που σκίζουν τον ορίζοντα και κάποιες φορές είναι τόσο μεγάλες που θυμίζουν σύννεφα. Αυτές οι γραμμές εμφανίζονται όλο και συχνότερα τελευταία. Βέβαια οι ιθύνοντες όταν ερωτώνται απαντούν πως είναι οι ''ουρές'' που αφήνουν πίσω τα αεροπλάνα. Ωραία, ας το πιστέψουμε. Αν όμως είναι αλήθεια, πώς και αυτές οι ουρές δεν εμφανίζονται επάνω από αεροδρόμια; Άλλοι μας λένε πως είναι ψεκασμοί εμβολίων και εντομοκτόνων. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως δεν έχουμε δικαίωμα να ξέρουμε επακριβώς ΤΙ είναι αυτό με το οποίο κυριολεκτικά μας ραντίζουν;
   
Το θέμα είναι αν αντέχουμε την αλήθεια. Το θέμα των αεροψεκασμών δεν είναι κάτι γελοίο στο χώρο του περιθωρίου όπου γραφικοί άνθρωποι ασχολούνται με αυτό. Αυτή είναι η προπαγάνδα που εξαπολύει το σύστημα σε όποιον αρχίζει να κάνει τις σωστές ερωτήσεις. Ερωτήσεις όπως «τι σχέση έχουν οι αεροψεκασμοί με το όπλο HARP;».
   
Το HARP είναι ένα από τα πολλά  μυστικά υπερόπλα που ακόμα επακριβώς κανείς δεν ξέρει την εμβέλεια των δυνατοτήτων του. Μπορεί να αλλάζει τον καιρό, να προκαλεί διάφορα καιρικά φαινόμενα κ.λ.π. Όπως καταλαβαίνετε δυνητικά θα μπορούσε τίποτα να μην είναι τυχαίο από όσα καιρικά παράξενα φαινόμενα συμβαίνουν. Θα μπορούσε αντί για τη φύση τελικά να ευθύνεται ο άνθρωπος. Για σκεφτείτε σεισμοί, καταιγίδες, τσουνάμι, ξηρασία, τυφώνες… Τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού. Μερικές φορές η σκληρή πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας.
    
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά πέρα από τον έλεγχο του καιρού οι αεροψεκασμοί θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και σαν ένα τεράστιο φαρμακευτικό πείραμα. Ποιος ξέρει τι ρίχνουν αυτά τα, συνήθως χωρίς διακριτικά,  αεροπλάνα; Ποιος μπορεί να ελέγξει; Είναι τυχαίο ότι ξαφνικά αισθανόμαστε όλοι κουρασμένοι; Ότι όλοι ξαφνικά είμαστε αδρανείς και οι αρρώστιες έχουν γίνει πια καθημερινό φαινόμενο σε νέους και σε ηλικιωμένους; Μήπως και η κατάθλιψη που έχει πια γίνει επιδημία είναι και αυτή τυχαία; Πολλές συμπτώσεις βέβαια σημαίνουν ένα και μόνο πράγμα:μια καλοσχηματισμένη πλεκτάνη.
     
Τα πράγματα όσο πάνε και δυσκολεύουν. Πολεμιόμαστε από παντού και δυστυχώς εμείς έχουμε προδώσει το πιο δυνατό μας όπλο: Την πίστη μας. Και αυτό μας κάνει αδύναμους και έρμαια στα χέρια των κοσμοκρατόρων του αιώνος τούτου. Η αλήθεια όμως είναι πως αν το θελήσουμε ακόμα και τώρα μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Φτάνει να μείνουμε σταθεροί στις αξίες μας και να εμπιστευθούμε απόλυτα το Θεό.

Γιατί αυτός ο πόλεμος που ζούμε δεν μοιάζει με τίποτα άλλο από όσα έχουμε ζήσει ως τώρα. Γιατί αυτός ο πόλεμος είναι πόλεμος συνειδήσεων και μόνο όσοι κοιμούνται χωρίς να  βαραίνει τίποτα την συνείδησή τους μπορούν να βλέπουν καθαρά και να κερδίζουν μάχες σε αυτό τον αόρατο πόλεμο...

Category: , , ,

1 σχόλιο:

  1. Η κατασταση δυστυχως ελιναι μονιμη. Δεν ξ΄ρερω πόσο ακόμα θα ζούμε. Θα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα. Αυτός ό άρρωστος νούς που τα κάνει που είναι. Καί ποιός Ελληνας πολιτικός έβαλε την υπογραφλη του για την γενοκτονία των Ελλήνων.Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. ΄Αμεση δράση όχι μόνο δημοσίευση φωτογραφιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...