ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ του 1959 για τη χειραγώγηση του καιρού!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 | 10:54 π.μ. | 2 σχόλια

Η Walt Disney, σε τη συνεργασία και συντονισμό με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, χρησιμοποιεί τη μουσική και την κίνηση εξερευνώντας πιθανούς τρόπους τροποποίησης του καιρού με τη χρήση... της δορυφορικής τεχνολογίας.








Eyes in Outer Space 1959




Μια παραγωγή του 1959 που δείχνει από πόσο νωρίς υπάρχει το στρατιωτικό ενδιαφέρον για τη χειραγώγηση του καιρού και όχι μόνο δια μέσου της σποράς νεφών.


Αξίζει να αφιερώσετε μερικά λεπτά να το δείτε ολόκληρο...


Category: ,

2 σχόλια:

  1. Το τι γίνεται αυτή την στιγμή στη Τρίπολη. 4 αεροπλάνα ταυτόχρονα. Τι ζώα είμαστε και δεν ξεσηκωνόμαστε οι λαοί... Πόσο ποια θα βλέπουμε να αυξάνεται ο καρκίνος; Καλά δεν βλέπει κανείς τον ουρανό, μόνο στο διαδίκτυο, προσπαθεί να δει αν τον ψεκάζουν. Παιδιά στην Τρίπολη 40 αεροπλάνα ημερησίως περνάνε. Αλήθεια λέω. Μετρήστε τώρα τι αναπνεόυμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ιδια και στο ξυλοκαστρο χαμος απο "χαλασμενα μοτερ" αεροσκαφων...οσο για το ζωα και πολυ λιγα λες για το τι "μυαλα"κουβαλαμε οι νεοελληνες ραγιαδες.αστα μην πω καλυτερα,τα μαυρα χαλια των πανω δειχνουν την παρακμη των κατω.. ψωφωφορων καννιβαλων.για ολα αυτα φιλε μου που βιωνουμε τωρα, φταιμε εμεις ολοι μας και μονο εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...