Chemtrails από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη... έκρυψαν τον ουρανό!!! 21-9-2014

Admin | Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 | 8:56 μ.μ. | 1 σχόλια

Από τα ξημερώματα σήμερα ψεκάζουν ασταμάτητα.
Κι όταν λέμε ασταμάτητα, κυριολεκτικά ασταμάτητα!
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το μεσημέρι και μετά σε διαφορετικές ώρες, μέχρι λίγο πριν νυχτώσει.
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν την
ερχόμενη Τρίτη έως 9,5 ΒF στη Θεσσαλονίκη, που απεύχομαι να συμβεί.
Ασύλληπτη για τα ελληνικά δεδομένα ισχύς ανέμου, τουλάχιστον για την περιοχή.



Μήπως οι αεροψεκασμοί έχουν σχέση; λέω εγώ τώρα...

Αναγνώστρια

Θεσσαλονίκη 21-9-2014










Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Αντίστοιχες συνθήκες επικράτησαν στη κεντρική Πελοπόννησο και σήμερα (4η (;) μέρα του τρέχοντος "ψεκαστικού κύκλου"). Βρισκόμουν το μεσημέρι στις ανατολικές ακτές της Αρκαδίας (περιοχή Άστρους), εκμεταλλευόμενος τις σχετικά υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας για ένα από τα τελευταία μπάνια του καλοκαιριού. Στο διάστημα ~ 13:00 - 15:00 που έμεινα, ανά 3 - 5 λεπτά διέρχονταν αεροσκάφος προς τα ανατολικά, αφήνοντας κάθε φορά επιμένον ίχνος μερικών χιλιομέτρων, πάνω από τις κατοικημένες εκτάσεις του κάμπου και εν μέρει τη θάλασσα. Αντίστοιχες ήταν οι πτήσεις -και τα trails- προς τα δυτικά, πάντα παράλληλες προς τις πρώτες. Πιθανολογώ πως τα ίδια αεροσκάφη έκαναν "αναστροφή" κάπου πάνω από τον Αργολικό για την επιστροφή. Όσο για τη περιοχή της Τρίπολης, η κατάσταση ήταν μακράν χειρότερη --ψέκαζαν πραγματικά παντού και τα ίχνη ήταν παχιά, συνεχή και όχι διακεκομένα και καλά στοχευμένα σε καλά ορισμένες "ζώνες" όπως τις προηγούμενες ημέρες (ή ακόμα πιο "light" το διάστημα του καλοκαιριού).







    Δεδομένου ότι αντίστοιχα σφοδρό και απροκάλυπτο ψέκασμα με το σημερινό έχω να παρατηρήσω στην ευρύτερη περιοχή από το Μάιο, φοβάμαι πως ό,τι είδαμε τις προηγούμενες ημέρες ήταν μόνο... "προθέρμανση"!



    Παραδόξως, Ε.Μ.Υ. και meteo είχαν "υποσχεθεί" το τελευταίο 4ήμερο για τη Τρίπολη -άκρως εσφαλμένα- ηλιοφάνεια, μήπως λοιπόν η τρέχουσα επίσκεψη του "κλιματο-βελτιωτικού" μηχανισμού δεν τους είχε προαναγγελθεί;; Θα θυμάστε βεβαίως ότι κατά τη περασμένη "σεζόν", η πρόβλεψη "αραιών νεφώσεων" σχεδόν πάντα επαληθεύονταν... με τη βοήθεια των ψεκαστικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...