Πολυήμεροι αεροψεκασμοί και στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας!

Admin | Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 | 12:21 π.μ. | 2 σχόλια

Από το πρωί 21/9/2014 στην ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας υπήρχε έντονη ομίχλη καθώς τις τελευταίες μέρες ρίχνουν ασταμάτητα.
Σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα έριχναν συνεχώς και οι
ουρές ήταν όλο και πιο πυκνές.
Έχουν αποθρασυνθεί τελείως. θέλουν να μας πεθάνουν! Φαίνεται ότι ρίχνουν με μίσος αφού η ποσότητα που ρίχνουν είναι πάρα πολλή και σε χαμηλό ύψος. 
Κάτι πρέπει να γίνει, να βγούμε στους δρόμους!!!

Αναγνώστης










Αμφιλοχία 21-9-2014






























Category: ,

2 σχόλια:

  1. Επιβεβαιώνω.
    Οπτική επαφή από Άρτα.
    Σφοδρές ρίψεις χημικών.
    Σκοτείνιασε η όλη περιοχή εδώ και 3 ημέρες.
    Πριν και για όλο το καλοκαίρι οι πτήσεις πάνω από την ευρύτερη περιοχή Άρτας - Αμφιλοχίας δεν ήταν πάρα μόνο 10 έως 15 την εβδομάδα και αυτές όλες αναγνωρισμένες. Έως τώρα έχουμε μετρήσει 47 πτήσεις μόνο σε 2.5 ημέρες όλες φαντασμα. Χωρίς τις βραδινές.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια και στα Γιάννενα εδω και εφτά μέρες.. Την Κυριακή είχε τον γύρο της λίμνης και η ατμόσφαιρα ήταν τοσο πολυ βρώμικη απο τους συνεχόμενους ψεκασμούς που οχι να τρέχεις, ούτε απλα να σταθείς έξω δεν μπορούσες και σε έπιανε βήχας. Και Δευτέρα πρωί όλα ήταν καλυμμένα απο μια περίεργη σκόνη λες και είχε βρέξει με σκόνη απο την Αφρική... Και καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...