ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Θεομηνία αναμένεται να χτυπήσει σε λίγο την Ελλάδα!!

Admin | Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 | 4:52 μ.μ. | 4 σχόλια

Θεομηνία, δηλαδή αρκετά ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις, θα αναπτυχθούν σε λίγες ώρες στην μισή Ελλάδα. Τα φαινόμενα μάλιστα θα είναι
ιδιαίτερα ισχυρά κατά τις απογευματινές ώρες και θα συνοδεύονται από αστραπόβροντα και χαλάζι σε πολλές περιοχές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το greekwheather, κατά τις απογευματινές ώρες της ημέρας, ακραία καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν την κεντρική αλλά και βόρεια, βορειοανατολική Ελλάδα.

Καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις θα πέσουν από το απόγευμα ως και το βράδυ, στην Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θράκη αλλά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ιδιαίτερα ισχυρά θα είναι τα φαινόμενα κυρίως στην Θεσσαλία και την Μακεδονία το απόγευμα. Εσείς για καλό και για κακό, δείξτε προσοχή σε όλα τα ανωτέρω τμήματα της χώρας μας που αναφέραμε. Καλό θα ήταν να μην κάνετε το απόγευμα πολλές μετακινήσεις αν δεν είναι ανάγκη.

Category: ,

4 σχόλια:

  1. Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να φανταστείτε την υποκρισία του ΟΗΕ για τη "παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος" αφιερωμένη τάχα στην εγκληματική αλλαγή που προκαλείται από την ασυδοσία και προκλητικότητα των Δρακονιανών Ανουννάκων!

    Εξαιτίας των χημικών του ΝΑΤΟ κόλλησα έναν φρικτό βήχα για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Χρειάστηκε να πάρω μια κουταλιά γλυκού Atarax προχθές το βράδυ για να συνέλθω από την ίωση που συνεχίζει να με ταλαιπωρεί εδώ και 3 μέρες.

    Όλα δείχνουν πως οι ψεκασμοί και το HAARP θα συνεχίσουν να μας ταλαιπωρούν καθ΄όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και όχι μόνο - και ας κόπτεται η US Air Force για το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμάς δεν μας ξυπνάει τίποτα.
    Είμαστε η χώρα του βαθύ ύπνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τοση βλακεια που μας εχουν σπηρει της τελευτεες δεκαετιες λιγο δυσκολο να ξυπνησουμε.
    GIVE THE SUMMER BACK!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...