Σφοδρό χαλάζι με μεγάλο μέγεθος τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα. Η χαριστική βολή για τις καλλιέργειες!

Admin | Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 | 4:38 μ.μ. | 2 σχόλια

Άλλη μια επιδρομή από χαλάζι έρχεται να αποτελειώσει ότι έχει απομείνει στη γεωργική παραγωγή. Άλλο ένα έκτακτο δελτίο επιδείνωσης (και όχι μόνο) του καιρού στο κατακαλόκαιρο, μέσα στη
θερινή ισημερία!
Τόσο χαλάζι δεν έχει ξαναρίξει στη διάρκεια του έτους!

Σύμφωνα λοιπόν με το greekweather σφοδρό χαλάζι με μεγάλο μέγεθος, προβλέπεται σε πολλά τμήματα της χώρας μας και σήμερα, κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για χαλάζι το μεσημέρι και το απόγευμα, στην Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Θράκη και την κεντρική Στερεά Ελλάδα.

Κατά τόπους το χαλάζι θα είναι έντονο σε πεδινά τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, καθώς και σε ημιορεινά τμήματα της δυτικής Μακεδονίας. Χαλάζι προβλέπεται και σε πεδινά και ημιορεινά τμήματα της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδα κατά τις απογευματινές ώρες.

Δείξτε τεράστια προσοχή, καθώς το χαλάζι θα έχει απότομη έναρξη και λήξη, ενώ ίσως να έχει και μεγάλο μέγεθος, όπως και τις προηγούμενες ημέρες.

Είπαμε... οι καταστροφές είναι επένδυση στην παγκόσμια οικονομία... Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!!!

Υ.Γ. Άλλο ένα Σαββατοκύριακο στη "σκοτεινιά". Προσθέστε το στα προηγούμενα!

Category:

2 σχόλια:

  1. Στην Θεσσαλονίκη πάντως στο σημείο που μένω, εδώ και δυο μέρες "σφυρίζει" ο βοριάς. Ούτε τον χειμώνα τόση ένταση!
    Κι αυτά τα στρόγγυλα παχιά σύννεφα στον ουρανό ακίνητα!
    Χθες πάλι ψέκαζαν.
    Προβληματίζομαι πως αν τώρα δημιουργούν τόσο ισχυρά φαινόμενα, τον χειμώνα θα ψάχνουμε την στέγες των σπιτιών μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σήμερα οι πουλημένοι τηλεπήθηκοι της ΕΜΥ/NSA προέβλεψαν 40άρια σε όλη τη χώρα.

    Όμως αυτός ο μίνι καύσωνας δεν θα μπορούσε να μην συνοδευτεί από τεχνητά καταιγιδοφόρα νέφη όταν τα παπαγαλάκια των ΜΜΠΕ κάνουν εκτενείς αναφορές του τύπου "στα ύψη το όζον στο κέντρο της Αθήνας" και άλλου είδους ανοησίες για εσωτερική κατανάλωση..... Τυχαίο;

    Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το ξεπούλημα της ΔΕΗ στα κερδοσκοπικά τρωκτικά και άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες αντιδράσεις εναντίον της "μικρής ΔΕΗ" μέσα στο κατακαλόκαιρο, λογικό είναι να τείθενται αμέσως σε λειτουργία οι ΝΑΤΟϊκοί πομποί δημιουργίας καταιγιδοφόρων νεφών για... προληπτικούς λόγους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...