Αποσπάσματα από την ομιλία του βουλευτή των Πρασίνων της Κύπρου Γιώργου Περδίκη για τους αεροψεκασμούς και τη γεωμηχανική.

Admin | Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 | 4:19 μ.μ. | 2 σχόλια

Αποσπάσματα από την ομιλία του βουλευτή των Πρασίνων της Κύπρου Γιώργου Περδίκη για τους αεροψεκασμούς και τη γεωμηχανική. Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, 8 Ιουνίου 2014. Ο κος Περδίκης είναι είναι 3 φορές εκλεγμένος βουλευτής στο Κυπριακό κοινοβούλιο.

Στο παρακάτω απόσπασμα μιλάει για την
εγκατάσταση μιας μεγάλης κεραίας το 2001 στην περιοχή Ακρωτηρίου της Κύπρου, στη Βρετανική βάση, που για πολλούς αποτελεί μέρος του δικτύου HAARP.
Η κοινοβουλευτική επιτροπή περιβάλλοντος (με τη συμμετοχή του Δρ. Νίκου Κατσαρού) ζήτησε από την κυβέρνηση τον Απρίλιο του 2011 να διεξάγει μετρήσεις στον αέρα και το έδαφος.  Ζητήθηκε από την ανεξάρτητη ομάδα πολιτών να υπάρχουν εκπρόσωποί τους στις μετρήσεις πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν από κυβερνητικές υπηρεσίες και πήγαν στο κρατικό χημείο.  Τα αποτελέσματα αυτών τα αναφέρει ο βουλευτής στο βίντεο που ακολουθεί.

Επίσης ο βουλευτής εξηγεί πως ο διευθυντής της υπηρεσίας περιβάλλοντος, ο οποίος αμφισβητούσε την ύπαρξη του φαινομένου, πείστηκε τελικά πως όντως κάτι συμβαίνει... και οδηγήθηκαν τελικά στις μετρήσεις.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα...


Category: , ,

2 σχόλια:

  1. χαχαχα
    Ξεκινώντας να διαβάσω το άρθρο, προς στιγμήν μπερδεύτηκα και νόμιζα πως διαβάζω Άρλεκιν με όλες αυτές τις τεντωμένες φλέβες στον λαιμό από υπερένταση και την αδρεναλίνη που χτυπάει κόκκινο!
    Ωραίο το διήγημα, δεν λέω. Με το συνήθες ευχάριστο τέλος των παραμυθιών.
    Μόνο που εμένα αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου κάθε μέρα σχεδόν, είναι αεροπλάνα να δημιουργούν σκούρα νέφη που καταλήγουν σε όλες αυτές τις ανώμαλες καιρικές συνθήκες που όλοι ζούμε. Δηλαδή ακριβώς το αντίθετο!
    Δεν έχει τύχει να δω κανένα αεροπλάνο να διαλύσει κάποια συσσωρευμένη ομάδα σκούρων νεφών.
    Κι ας υποθέσω -καλοπροαίρετα- πως επειδή δεν τα είδα εγώ, δεν σημαίνει πως δεν το κάνουν.
    Αλλά το όλο κείμενο θέλει να με κάνει να πιστέψω πως οι νεοταξίτες με ομολογίες τους φανερές πλέον, μας "φτύνουν" δημιουργώντας όλα αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα κι εμείς οι καρπαζοεισπράκτορες ως κράτος, στέλνουμε τις εναέριες σφουγγαρίστρες να μαζεύουν τα σάλια τους?
    χαχα βρε τι πάθαμε! Βάψανε τον λύκο άσπρο και μας τον πουλάν για πρόβατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης δε πρέπει να απατάται κανείς νομίζοντας πως οι συγκεκριμένες τεχνικές (αναφέρομαι στη σπορά νεφών για αύξηση βροχοπτώσεων) «γεννούν» υγρασία. Αν υπάρχει ήδη υγρασία, υποβοηθούν τη συμπύκνωσή της. Σήμερα όμως που σχεδόν όλες οι χώρες χρηματοδοτούν τέτοια προγράμματα, το αποτέλεσμα μάλλον το αντίθετο είναι --ορισμένες χώρες / πολιτείες στη κυριολεξία κλέβουν την υγρασία των γειτόνων τους, ενώ παράλληλα ενδέχεται η μακρόχρονη συσσώρευση του ιωδιούχου αργύρου στους ωκεανούς να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο ρυθμό εξάτμισης του νερού από την επιφάνειά τους.

    Ευκαιρίας δοθείσης, υπενθυμίζω το ντοκιμαντέρ ", που είχε αναρτηθεί και εδώ παλιότερα. Αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς, καθώς είναι αρκετά ενδιαφέρον και αναφέρεται σε αυτά ακριβώς τα προγράμματα τροποποίησης καιρού. Μάλιστα κάνει και μια προσπάθεια συσχέτισής τους με τα chemtrails που ενδιαφέρουν εμάς εδώ, η οποία, αν και φαντάζει ελλιπής, μπορεί να αποτελεί μία ακόμη -από τις ποικίλες- διάσταση του προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...