Οι πολυεθνικές μεταλλαγμένων μπαίνουν στη χώρα μας! Πες το δικό σου ΟΧΙ μέχρι τις 12 Ιουνίου!

Admin | Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 | 12:13 π.μ. | 2 σχόλια

Στις 12 Ιουνίου αναμένεται να εγκριθεί από το συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος, πρόταση του Έλληνα Υπουργού, κ. Μανιάτη, που ανοίγει...
ορθάνοιχτα τις πόρτες της Ευρώπης στα μεταλλαγμένα και τις πολυεθνικές που τα προωθούν, όπως η Monsanto.

Στείλε email ΤΩΡΑ στον κ. Μανιάτη και ζήτα του να μην γίνει ο πρώτος «Υπουργός Μεταλλαγμένων της Ελλάδας» επί ελληνικής προεδρίας και να ξεκινήσει τη συνολική αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα μεταλλαγμένα.

Συμπληρώστε τη φόρμα στον ιστότοπο της Greenpease ΕΔΩ








Category: , ,

2 σχόλια:

  1. συγνωμη παιδες αλλα την γκριν πις την χ3ζω κανονικα το παιχνιδι τους κανουν,,,για τους ψεκασμους μουγκα ετσι?οσο για σημερα 10/06/14 απο το ξημερωμα χαμος στο ξυλοκαστρο στο ψεκασμα το ενα πισω απο το αλλο περνανε και ψεκαζουν,,αυτα δεν τα βλεπουν τα τυφλα της γκρινπις,,η επιλεκτικα οτι τους αρεσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετα με το τι γνώμη μπορεί να έχει ο καθένας μας για την Greenpeace, το να εμποδίσουμε την έγκριση των μεταλλαγμένων στην χώρα μας, έστω μέσω αυτής νομίζω είναι καθήκον μας.
    Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα συμμετέχοντας στην διαμαρτυρία, απεναντίας ίσως να κερδίσουμε να πούμε όχι για άλλη φορά στα μεταλλαγμένα.
    Σκέψου το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...