Η καλή μέρα... ΔΕ φαίνεται από το πρωί...

Admin | Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 | 5:57 μ.μ. | 1 σχόλια

Βέβαια κατά πόσο μπορεί να είναι καλή μία μέρα με τέτοια κόλαση στους ουρανούς... Το κωμικοτραγικό για άλλη μία φορά να διαπιστώνω ότι όσο τραβούσα φωτογραφίες και
παρατηρούσα τον ουρανό ούτε ένας δεν κοίταξε τι κοιτάζω ψηλά και τι φωτογραφίζω. Ψεκάζουν τα μοσχάρια με ανθρώπινη μορφή... εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε.Εύχομαι να τους τσακίσει ο Θεός προτού δολοφονήσουν την ανθρωπότητα. 











Βέροια 28-5-2014





Category: ,

1 σχόλιο:

  1. φιλε μου εχεις απολυτο δικιο! το ιδιο βλεπω και εγω! ολοι παραπανιουνται για το καλοκαιρι που εν ερχεται, για τον παραξενο καιρο ,εχουν τρελαθει και κανενας δεν σκεφτεται τι γινεται! οταν τους δειχνεις τους αεροψεκασμους σε κοροιδευουν! μιλαμε για την ζομποποιηση του ανθρωπινου πληθυσμου. ειναι απιστευτο το πως κινουνται στο δρομο..για πρωτη φορα στη ζωη μου περπατουσα στον πιο πολυσυχναστο δρομο της πολη μου, ηταν γεματος κοσμο κανενας δεν μιλουσε και το μονο που ακουγα ηταν ο θορυβος των παπουτσιων τους!!!!!!!!!!! δεν μου εχει ξανασυμβει! τετοια ψυχραμαρα! ζωντανοι νεκροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...