Ο καθιερωμένος πλέον καιρός του Σαββατοκύριακου εδώ και πολλούς μήνες!

Admin | Σάββατο 3 Μαΐου 2014 | 4:10 μ.μ. | 1 σχόλια

Δεν χρειάζεται πλέον να βλέπουμε δελτία ειδήσεων για την πρόβλεψη του καιρού, ιδίως τα Σαββατοκύριακα. Μια γρήγορη ματιά στον ουρανό φτάνει...


Αναγνώστης









Τρίπολη 2 και 3/5/2014















 

 
 
 


 








Category: ,

1 σχόλιο:

  1. ακριβως! τα σαβ/κα πλεον ο καιρος θα ειναι μονιμα συννεφιασμενος και θα ριχνει και βροχη..παντα με την δυση του ηλιου ο ουρανος καθαριζει και αρχιζει τα χαραματα γυρω στις 4:30 με 5 παρα να ξανακλεινει.ειναι οπως τον συντονιζουν με το haarp.οσο για το φετινο καλοκαιρι που λενε οτι θα ειναι θερμο πιστευω οτι θα ακολουθησει το εξης σεναριο: 3 με 4 ημερες απολυτη ηλιοφανεια και μετα συννεφια,αυτο θα εχει ως αποτελεσμα ο πληθυσμος που εκπαιδευτηκε στο να μισει και να θεωρει βλαβερο τον ηλιο να τρελαινεται και να θεωρει καυσωνα θερμοκρασιες των 30 βαθμων και τα δελτια των ειδησεων θα ουρλιαζουν για την βλαβεροτητα και καταστροφη του ηλιου, οποτε θα επιτυγχανεται η μιζερια και η αλλοφροσυνη στον κοσμο κατι σαν σκωτζεζικο ντους! το τριημερο του αγιου πνευματος κλασσικα θα εχει βροχοπτωσεις και κλασσικα κατα τις 6 το απογευμα δευτερας θα καθαρισει για να συνεχισει η εβδομαδα με θολο ηλιο μεχρι την κακοκαιρια του επομενου σαβ/κου.οι μεγαλες ζεστες θα μετατεθουν μετα το 15αυγουστο μεχρι τον οκτωβριο ετσι για να μας σπασουν τον τσαμπουκα που θα αρχισουν τα σχολεια! ολο το συστημα ειναι μελετημενο μεχρι και την πιο μικρη λεπτομερια σατανικα στο να διαλυσουν το ηθικο των ανθρωπων! και κατι αλλο φετος τα δελτια καιρου δεν αναφερουν καθολου την λεξη ηλιο η την ελαχιστοποιουν οσο μπορουν! τυπικη αναφορα ως εξης..συννεφια, τοπικες νεφωσεις, τοπικες βροχοπτωσεις, και αν εχει καλοκαιρια απλα αναφερουν την λεξη καθαρος καιρος..οι παλιες αναφορες οπως κατα τοπους ηλιοφανεια,αιθριος με ηλιο καιρος καταργηθηκαν! ειναι απιστευτη η λεπτομερια που κινουνται οι σαταναδες, εκπαιδευουν τις νεες γεννιες να μην γνωριζουν τον ηλιο, απαγορευεται η λεξη γιατι την φοβουνται! καντε ενα κοπο και παρατηρηστε αυτα που σας λεω,θα εκπλαγειτε!! η αποκαλυψη ελεγε μεταξυ αλλων..ουρανοι μαυροι και κοκκινοι που ριχνουν φωτιες! τι πιο απλο? αυτο ζουμε τωρα! μονιμη συννεφια αστραπες και ηλιοβασιλεματα κατακοκκινα και γκρι μαυρα απο τα χημικα! ειναι απλα τα πραγματα πολυ απλα!!! η ελλαδα καταστρεφεται! γνωστος μου εκατσε 10 μερες στα τελη του απριλη αυστρια βιεννη και μου ειπε οτι ειναι κατακαλοκαιρο με μονιμο ηλιο!!! περιεργο? οχι γιατι ο καιρος ειναι πλεον κατα παραγγελια και ο νοτος πρεπει να χασει το πλεονεκτημα αυτο που ειχε εκ φυσεως! τι θα γινει στο μελλον? τα παντα αλλαζουν και μονο οσοι ξεκολλησουν απο το συστημα και εχουν θεο θα επιβιωσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...