Το διήμερο της μεταμόρφωσης του καιρού.. Αααα.. μην ξεχάσω.. έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα!

Admin | Σάββατο 3 Μαΐου 2014 | 4:37 μ.μ. | 2 σχόλια

Χθες μας άφησαν λίγο να αναπνεύσουμε και ψέκαζαν σε χαλαρούς ρυθμούς, ίσα ίσα για να μη λέμε πως συνέχεια βρέχει ή έχει συννεφιά. Σήμερα από το μεσημέρι (φώτο 3) ξεκίνησαν λίγο πιο εντατικά και ήδη έχει συννεφιάσει ο ουρανός. Τα δε δελτία καιρού προβλέπουν
βροχές και σκόνη από την Αφρική τις επόμενες μέρες. Α, και ζέστη...Όλα αποτελέσματα της υπερθέρμανσης.Αυτή η υπερθέρμανση βέβαια δε μας λένε ακριβώς πως προκαλείται... από βιομηχανικούς ρύπους και καυσαέρια ΙΧ? Γιατί εμείς δεν έχουμε ούτε βιομηχανία και πλέον ούτε και ρύπανση από ΙΧ, αφού οι περισσότεροι έχουν καταθέσει πινακίδες... Εκτός αν μας επηρεάζει η ρύπανση άλλων χωρών που έχουν βιομηχανία...Και βέβαια δεν κάνει νόημα να μην εστιάζονται στην υποτιθέμενη πηγή της ρύπανσης, αλλά να θέλουν με επιπλέον χημικά να ρίξουν τη θερμοκρασία-η οποία όπως ξέρουμε όσοι έχουν λίγο ενημερωθεί ανεβαίνει με τους αεροψεκασμούς...


Δε ξέρω αν περνάνε για τόσο άσχετους ή αδιάφορους...αλλά με κάποιο τρόπο όλα αυτά τα μη αληθοφανή παραμυθάκια φαίνεται ότι πείθουν αρκετούς.

Αναγνώστρια


Αθήνα 2-5-2014






Αθήνα 3-5-2014








Σύμφωνα με το greekwheather...  

Ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται τις μεσημεριανές και βραδινές ώρες του Σαββάτου, στην δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχές, θα επικρατούν στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θεσσαλία και την δυτική Στερεά Ελλάδα.

Τις απογευματινές ώρες, τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στις παραπάνω περιοχές αλλά και στην βόρεια και δυτική Πελοπόννησο.

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή, διότι τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από κεραυνούς και χαλάζι. Υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες ιδιαίτερα στην βορειοδυτική Ελλάδα.

Σύμπτωση... και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πάλι χαλάζι είχε....

Category: ,

2 σχόλια:

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...